Ei vielä päätöksiä ehdotuksesta pidentää thaimaalaisen yöelämän sulkemisaikoja kello 4:ään, opposition mukaan rattijuopumukset lisääntyvät jopa kymmenkertaisiksi, jos se sallitaan

Bangkok, Thaimaa-

Thaimaan matkailuviranomaisen ehdotuksella sallia ulkomaisten matkailualueiden, kuten Pattayan ja Phuketin osien, sallia yöelämän paikkojen laillinen aukiolo kello 4:ään asti, ei näytä olevan ratkaisua tai päätöstä.

Samaan aikaan ehdotuksen vastustajat, vaikka vain ulkomaisille turisteille keskittyneillä viihdealueilla, kuten Phuketin Bangla Roadilla tai Pattayan Walking Streetillä, ovat edelleen ilmaisseet paheksunnan.

Phrommin Kantiya, onnettomuuksien vähentämisverkoston toimiston johtaja, puhui thaimaalaiselle lehdistölle politiikasta laajentaa viihdepaikkojen aukioloaikaa klo 4:ään asti eilen Bangkokissa ennen kuin alun perin odotettiin Thaimaan hallitukselle tekemää ehdotusta. Thaimaan matkailuviranomainen. Tästä ehdotuksesta ei kuitenkaan julkistettu mitään tietoja hallituksen tiedotustilaisuudessa, mikä näyttää viittaavan siihen, että siitä ei ole keskusteltu tässä vaiheessa.

Kantiyan mukaan jopa aikojen laajentaminen vain ulkomaisille matkailualueille, ei asuinalueille, voisi lisätä rattijuopumuksia 5-10-kertaiseksi. Hän ei toimittanut vertaisarvioituja asiakirjoja näistä lausunnoista. Hän totesi myös, että ehdotettu aika häiritsisi varhaisia ​​markkinoille vierailijoita, töihin, kouluun, kuntosalille ja muuhun toimintaan meneviä ihmisiä.

Thaimaan matkailuviranomainen toteaa, että erityisesti yökerhojen osalta ja omien yöelämän yritysten omistajien kanssa tehtyjen tutkimusten perusteella, että suurin osa myynnistä tapahtuu klo 2-4 ja että ulkomaiset lomamatkailijat kokevat, että kello 2 on liian aikaista sulkea ikkunaluukkuja ja klubeja.

Yöelämän ja baarien omistajat ovat olleet sosiaalisessa mediassa äänekkäästi tukeneet ehdotusta ja huomauttaneet, että MM-kisat ovat parhaillaan käynnissä ja monet pelit myöhässä. He toteavat, että asiakkaiden lähettäminen kotiin ennen heidän suosikkipelejään maksaa yrityksille paljon rahaa ja tuottaa pettymyksen matkailijoille. Lisäksi monet huomauttivat skeptisisyydestään rattijuopumusten lisääntymistä kohtaan toteamalla, että ehdotus ei koske Thaimaan provinssia tai asuinalueita, vaan vain turistiviihdealueita, joilla valtaosa turisteista ei aja autoa. Jotkut yrittäjät jopa sanoivat, että tämä voisi tuoda paljon enemmän tuloja taksinkuljettajille ja ruokakauppiaille.

Aiemmin tässä kuussa myös tautivalvontaministeriö ilmaisi vastustavansa ehdotusta, väittää myös rattijuopumuksien lisääntymistä, kuten voit lukea napauttamalla tätä.

TPN-media päivittää lukijoitamme edelleen

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/