Nainen pidätettiin Pattayalla väitetyn 30 miljoonan bahtin investointihuijauksen vuoksi  

Pattaya -

Nuori nainen pidätettiin Pattayassa sen jälkeen, kun useiden uhrien väitetään menettäneen yli 30 miljoonaa bahtia investointihuijauksessa.

Crime Suppression Division Police eli CSD kertoi TP์N medialle, että he ovat pidättäneet Patcharee Maneesrin, 24, asunnossa Pattayassa Loein provinssin tuomioistuimen antaman pidätysmääräyksen perusteella petoksesta ja tietokonejärjestelmään tuodusta lainahuijauksesta. .

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun poliisi havaitsi, että neiti Patcharee oli väitetysti osa suurempaa lainahaiverkostoa. Hän pohjimmiltaan suostutteli uhrit sijoittamaan hänen kanssaan ja väitti, että he saisivat paljon suuremman tuoton alhaisella riskillä ja ilman työtä.

Lukuisat uhrit investoivat hänen kanssaan, vaikka CSD ei julkistanut väitettyjen uhrien nimiä tai tarkkaa määrää. Patchareen investoinneista syntyi yli 30 miljoonaa bahtia, CSD totesi. Hän ei kuitenkaan väitetysti maksanut mitään tuottoa sijoittajilleen ja katosi. Tämä johti siihen, että monet uhrit eri maakunnissa, kuten Loei, tekivät poliisille ilmoituksia häntä vastaan.

Ms. Patcharee on kiistänyt kaikki syytökset ja väittää olevansa syytön. Hänet vietiin takaisin Na Din Dam -poliisiasemalle Loeissa lisätoimia varten.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.