Yli 900,000 1 vierailijaa on käynyt Phuketissa XNUMX. toukokuuta jälkeen, sanoo Thaimaan maahanmuuttovirasto

Phuket -

Yli 900,000 1 ulkomaista ja thaimaalaista turistia vieraili Phuketissa XNUMX. toukokuuta lähtienst.

Phuketin maahanmuuttopäällikkö eversti Thanet Sukchai kertoi Phuket Expressille. "Toukokuun 1 päivästä alkaenst marraskuuhun 27th, kaikkien kansallisten vierailijoiden kokonaismäärä on 934,164 914,746. Näistä 19,418 XNUMX on ulkomaalaisia ​​ja XNUMX XNUMX thaimaalaisia."

Samaan aikaan Phuket Walking Street Sunday Market, joka tunnetaan myös nimellä "Laad Yai", on edelleen täynnä thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja joka viikko.

Vanhan Phuket Town Communityn varapuheenjohtaja Somyos Patan kertoi Phuket Expressille. Markkinat ovat yksi Phuketin tärkeimmistä matkailukohteista, ja se on pakollinen vierailijoille Phuketin vanhankaupungin tunnustorille. Lisää thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja tulee markkinoille vilkkaan matkailukauden alkaessa.

Tällä hetkellä venäläiset turistit johtavat saapuvia vierailijoita intialaisten toiseksi, kuten näet täältä.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Phuket Expressissä, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.