Bangkok sijoittui kuudenneksi 6 kaupungista maailmanlaajuisesti Expat City Ranking 50:ssa. Ystävällinen ilmapiiri on kohokohta

Bangkok-

Bangkok sijoittuu kuudenneksi 6 kaupungista Expat City Ranking 50 -sijoituksissa, menestyen parhaiten henkilökohtaisen talouden ja huonoimman ulkomailla työskentelyn ja elämänlaadun suhteen.  

– Vuonna 2022 Valencia (1.), Dubai, Mexico City, Lissabon, Madrid, Bangkok, Basel, Melbourne, Abu Dhabi ja Singapore (10.) ovat 10 suosituinta kaupunkia, joissa ex-patsaat asuvat.  

– Toisaalta expattien mielestä Johannesburg (50.), Frankfurt, Pariisi, Istanbul, Hongkong, Hampuri, Milano, Vancouver, Tokio ja Rooma (41.) ovat maailman huonoimpia kaupunkeja asua.  

München, 29. marraskuuta 2022 – Bangkok sijoittui kuudenneksi 6:stä Expat City Ranking 50 -listalla  InterNations, maailman suurin ex-pat-yhteisö, jossa on yli 4.5 miljoonaa jäsentä. Kaupunki on erinomaista sekä henkilökohtaisen rahoituksen että asumisen helppouden suhteen ja sijoittuu viiden parhaan joukkoon molemmissa indekseissä. Vaikka Expat Essentials -indeksissä (5.) se saa hieman ristiriitaisia ​​tuloksia – expattien on helppo löytää asuntoa, mutta he ovat tyytymättömiä digitalisaatioon ja paikalliseen byrokratiaan – Bangkok menestyy huonoimmin sekä elämänlaadun että ulkomailla työskentelyn kannalta.  

 - Expat City Ranking perustuu InterNationsin vuosittaiseen Expat Insider -tutkimukseen. Se on yksi laajimmista ulkomailla asumista ja työskentelyä koskevista tutkimuksista, johon osallistui 11,970 2022 vastaajaa vuonna 50. Tänä vuonna esillä on yhteensä XNUMX kaupunkia ympäri maailmaa, jotka tarjoavat syvällistä tietoa viidestä ulkomailla asumisen ja työskentelyn osa-alueesta: elämänlaatu. , helppokäyttöisyys, työskentely ulkomailla, henkilökohtainen talous ja uusi Expat Essentials -indeksi, joka kattaa digitaalisen elämän, järjestelmänvalvojan aiheet, asumisen ja kielen.  

Ulkomaalaiset nauttivat elämästä ilman rahahuolia  

Bangkok sijoittuu kuudenneksi 6 kaupungista Expat City Ranking 50 -listalla ja toiseksi maailmanlaajuisesti Personal Finance -indeksissä. Ulkomaalaiset eivät ole vain tyytyväisiä yleisiin elinkustannuksiin (2022 % vs. 2 % maailmanlaajuisesti), vaan kohtuuhintaisuus on myös Expat Essentials -indeksin kohokohta (69.). Asunnot ovat sekä edullisia (45 % onnellisia vs. 22 % maailmanlaajuisesti) ja helppoja löytää (70 % vs. 39 % maailmanlaajuisesti). Bangkok sijoittui ensimmäiselle sijalle asuntojen alakategoriassa. Toisaalta ex-patit sijoittivat kaupungin 85. sijalle sekä Digital Life- että Admin Topics -alaluokissa. Esimerkiksi yli kaksi viidestä (54 %) on tyytymätön valtion palvelujen saatavuuteen verkossa (verrattuna 42 prosenttiin maailmanlaajuisesti). "Se on paperityötä, kaikkea varten", kertoo chileläinen ex-pat. Bangkok on tällä tekijällä sijalla 42, vain Rooman (21.) edellä.  

Vaikea työelämä, mutta helppo asettua  

Työskentely ulkomailla -indeksi (39.) on toinen heikkous, jossa Bangkok sijoittuu kymmenen parhaan joukkoon Palkka- ja työturvallisuus (10.), Uranäkymät (41.) ja Työkulttuuri ja -tyytyväisyys (41.) alaluokissa. Yli joka kolmas ex-patsaasta (46 %) on tyytymätön paikallisiin työmarkkinoihin (v. 35 % maailmanlaajuisesti), ja 27 % katsoo, että paikallinen yrityskulttuuri ei edistä tasaista hierarkiaa tai itsenäistä työtä (v. 46 % maailmanlaajuisesti) . Onneksi vastaajilla näyttää olevan helpompi elämä yksityiselämässään. He kuvailevat paikallisia asukkaita yleisesti ystävällisiksi (28 % vs. 88 % maailmanlaajuisesti) ja ovat tyytyväisiä sosiaaliseen elämäänsä (66 % vs. 73 % maailmanlaajuisesti). Kysyttäessä, mistä hän pitää eniten elämästä Bangkokissa, brittiläinen ex-patsas mainitsee "thaimaalaisen kulttuurin, ystävällisyyden ja asenteen elämään". Ei ehkä ole yllätys, että 56 % kokee olonsa kotoisaksi Bangkokissa (vs. 78 % maailmanlaajuisesti) ja kaupunki sijoittuu 62. sijalle asettautumisindeksissä.  

Turvallisuus- ja ympäristökysymykset koskevat ulkomaalaisia  

Lopuksi Bangkok on elämänlaatuindeksissä 39. sijalla maailman huonoimpien kohteiden joukossa turvallisuuden ja turvallisuuden (45.) sekä ympäristön ja ilmaston (48.) osalta. Ulkomaalaiset ovat tyytymättömiä ilmanlaatuun (67 % vs. 19 % maailmanlaajuisesti) sekä kaupunkiympäristöön (38 % vs. 17 % maailmanlaajuisesti), ja 43 % on samaa mieltä siitä, että hallitus ei tue ympäristöystävällistä politiikkaa (vs. 18). % maailmanlaajuisesti). Mitä tulee turvallisuuteen, 36 % expateista on tyytymättömiä poliittiseen vakauteen (v. 15 % maailmanlaajuisesti), ja 43 % kokee, että he eivät voi ilmaista avoimesti itseään ja mielipiteitään (vs. 18 % maailmanlaajuisesti).  

Tietoja Expat City Rankingista 2022  

- Expat City Ranking perustuu InterNationsin vuosittaiseen Expat Insider -tutkimukseen. Kyselyä varten  InterNations kysyi 11,970 177 expatilta, jotka edustivat 181 kansallisuutta ja asuivat XNUMX maassa tai  alueille tarjotakseen tietoa expat-elämän eri osa-alueista sekä heidän sukupuolensa, ikänsä ja  kansalaisuus. Sen lisäksi, että vastaajat olivat tyytyväisiä elämään isäntämaassaan, heitä pyydettiin myös kertomaan mielipiteensä kaupungista, jossa he tällä hetkellä asuvat.  

Osallistujia pyydettiin arvioimaan jopa 56 erilaista kaupunkielämän näkökohtaa ulkomailla asteikolla yhdestä seitsemään. Arviointiprosessissa korostettiin heidän henkilökohtaista tyytyväisyyttään näihin näkökohtiin ottaen huomioon sekä emotionaaliset aiheet että tosiasialliset näkökohdat tasapainoisesti. Tämän jälkeen yksittäiset tekijät niputettiin erilaisiin yhdistelmiin yhteensä 16 alakategorialle, ja niiden keskiarvojen perusteella laadittiin viisi ajankohtaista indeksiä: elämänlaatu, asumisen helppous, ulkomailla työskentely, henkilökohtainen talous ja Expat Essentials. Näitä keskiarvoitettiin edelleen – yhdessä vastausten kanssa kysymykseen ”Kaiken kaikkiaan kuinka tyytyväinen olet elämääsi ulkomailla yleensä?” — luoda Expat City Ranking. Vuonna 2022 10 suosituinta kaupunkia ex-patseille ovat Valencia (1.), Dubai, Mexico City, Lissabon, Madrid, Bangkok, Basel, Melbourne, Abu Dhabi ja Singapore (10.).  

Jotta kaupunki pääsisi mukaan Expat City Ranking 2022 -sijoitukseen, otoksen koko oli vähintään 50 kyselyn osallistujaa kohdetta kohden. Yhteensä 50 kaupunkia täytti tämän vaatimuksen.  

Tietoja kansainvälisistä järjestöistä  

Yli 4.5 miljoonalla jäsenellä 420 kaupungissa ympäri maailmaa, InterNations on suurin globaali yhteisö ja tiedonlähde ulkomailla asuville ja työskenteleville ihmisille. InterNations tarjoaa maailmanlaajuista ja paikallista verkostoitumista ja seurustelua sekä verkossa että kasvokkain. Noin 6,000 XNUMX tapahtumaa ja toimintaa kuukaudessa ulkomaalaisilla on mahdollisuus tavata muita globaaleja mieliä. Verkkopalveluihin kuuluvat keskustelufoorumit ja hyödylliset artikkelit, joissa on henkilökohtaisia ​​expat-kokemuksia, vinkkejä ja tietoa elämästä ulkomailla. Jäsenyys hyväksytään vain sen varmistamiseksi, että pysymme luottamusyhteisönä. InterNations on osa NEW WORK SE:tä, tuotemerkkiryhmää, joka tarjoaa tuotteita ja palveluita parempaan työelämään. 

Lisätietoja InterNationsista löydät sivuiltamme paina sivua, meidän yrityksen blogi, tai meidän aikakauslehti. Seuraa meitä Twitter saadaksesi päivityksiä ja tietoja entisestä elämästä. 

Lisätietoja:

2022-11-29_Graphic_Expat City Ranking 2022_Paras ja huonoin Paras ja huonoin lista kaiken kaikkiaan

2022_Graphic_Expat City Ranking 11_Bangkok Bangkok poraa

2022-11-29_Lehdistötiedote_Expat City Ranking 2022_Parhaat ja huonoimmat kaupungit Parhaat ja huonoimmat kaupunkien kohokohdat

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/