74-vuotias brittiläinen jalankulkija loukkaantui törmäyksessä Pattayan suojatiellä

KUVA: ข่าวคนชล

Pattaya -

74-vuotias brittiläinen jalankulkija loukkaantui useita vammoja lava-auton törmäyksessä Pattayan suojatiellä. Pakettiauton kuljettaja on edelleen karkuteillä.

Uhri, herra Peter Palmer, pyysi thaimaalaisia ​​toimittajia levittämään tarinaansa, jotta hän voisi löytää holtittoman kuljettajan, joka törmäsi häneen ylittäessään Jomtien Second Roadin Pattayalla maanantaina 28. marraskuuta.

Palmer, 74-vuotias brittituristi, kertoi thaimaalaiselle medialle odottavansa vihreää valoa suojatiellä aamulla. Kuitenkin, kun vihreää valoa oli jäljellä noin 12 sekuntia ja hän oli puolivälissä suojatien yli, valkoinen Isuzu D-Max -avoauto ei huomioinut vihreää valoa ja törmäsi yhtäkkiä häneen ja juoksi pois.

KUVA: ข่าวคนชล

CCTV-kamera suojatiellä osoitti, että Palmer lensi ilmaan ennen kuin hän laskeutui maahan. Häntä auttoivat läheiset laupiaat samarialaiset, ja hänet vietiin sairaalaan, jossa hänelle otettiin neljä ompeletta päähaavaansa. Palmer sanoi odottavansa edelleen päänsä röntgentuloksia.

Brittiuhri levitti Thaimaan median välityksellä sanojaan, että hän halusi häntä törmänneen kuljettajan antautuvan poliisille ja ottavan vastuun hänelle tapahtuneesta. Autoilijoiden tulisi olla varovaisempia jalankulkijoiden suhteen, Palmer sanoi.

KUVA: ข่าวคนชล

Toistaiseksi Palmer tekisi Pattayan poliisiasemalle valituksen todisteena CCTV-tallenteesta, jossa hän törmäsi lava-autoon.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.