Paul “Gazza” Gascoigne järjestää hyvin vastaanotetun fanitapahtuman High Life Managementin kanssa Pattayassa, Thaimaassa

Pattaya, Thaimaa-

Legendaarinen jalkapalloilija Paul “Gazza” Gascoigne piti erittäin hyvän vastaanoton fanitapahtuman viime viikonloppuna perjantaina 25. marraskuuta Pattayassa, Thaimaassa. Paul vieraili myös Phuketissa ja Bangkokissa.

Pattaya, jolla on suuri entinen pata-yhteisö Yhdistyneestä kuningaskunnasta, oli paikkojensa reunalla tapahtumassa, jossa Pullman Pattaya Hotel G:ssä oli satoja myytäviä ihmisiä. Vaikuttavaa on, että monet taistelivat kovaa liikennettä ja vastustavia tapahtumia vastaan ​​Pattayan massiivisten tapahtumien kanssa. ilotulitusfestivaali samana iltana.

Tapahtuman kokosi High Life Management Thailand, joka varmisti, että odotettu fanitapahtuma oli paitsi erittäin onnistunut, myös hyvin järjestetty ja tehokas. High Life Managementin omistajat totesivat The Pattaya Newsille, että Paul "poisti sen puistosta" esityksen suhteen ja lupasi monia muita maailmanluokan tapahtumia tulevaisuudessa.

Tapahtumassa esiintyi runsaasti fanien vuorovaikutusta Gazzan kanssa, kuten fanikuvia ja Q&A. Paavali kertoi täydellisen tarinansa ja historiansa jättämättä kiveä kääntämättä ja koskettaen kaikkia hänen humoristisia, mielenkiintoisia ja kyllä ​​kiistanalaisia ​​tarinoitaan. Pattaya News osallistui tapahtumaan ja totesi, että jokainen, jonka he näkivät paikalla, olivat erittäin vaikuttuneita Gazzan lähestyttävyydestä ja tarinoista, mutta myös tapahtuman järjestämisestä.

Saat lisätietoja High Life Managementista ja pitää silmällä heidän tulevia tapahtumiaan napsauttamalla tai napauttamalla tätä.

Jos Paul "Gazza" Gascoigne ei ole sinulle tuttu, laajalti tunnustettu sukupolvensa luonnostaan ​​lahjakkaimmaksi englantilaiseksi jalkapalloilijaksi, napsauta tai napauta tästä saadaksesi lisätietoja hänestä!

Entäs nyt muutama valokuva!

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/