Onnittelut "Kwangille" Miss Tiffany 2022 -kilpailun voittamisesta Pattayassa

Pattaya -

  Arisara "Kwang" Kankla on kruunattu "Miss Tiffany 2022 The Original" -palkinnoksi Thaimaan suosituimmassa ja mahtavimmassa kansallisessa transsukupuolisten kauneuskilpailussa.

Kwang, 21-vuotias sairaanhoitajakurssin valmistunut Vareerak Kanboriban Schoolista, valittiin useiden muiden mahtavien kilpailijoiden joukosta sunnuntai-iltana 27. marraskuuta.

Tuomareiden mukaan Kwang on osoittanut omistautumisensa tulla "kauneuden alkuperäksi". Hän kilpailee Thaimaan edustajana ensi vuonna Miss International Queenissä, maailman suurimmassa kansainvälisessä transsukupuolisten kauneuskilpailussa.

Kilpailun järjestää Tiffany's Show, Thaimaan suurin kabareeesitys Pattayalla, Chonburissa. Kilpailun tavoitteena on edistää transsukupuolisten ihmisten kykyjä ja potentiaalia.

Katsotaanpa joitain kuvia:

 

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.