Pattayalainen moottoripyörätaksiajaja ahdisteli seksuaalisesti kuuluisaa thaimaalaista laulajaa Pearjaa, epäilty pidätettiin

Pattaya -

  Kuuluisa thaimaalainen laulaja The Voice Thailand -ohjelmasta, joka käyttää lempinimeä "Pearja", teki poliisille ilmoituksen, jossa hän sanoi, että moottoripyörätaksin kuljettaja häiritsi häntä seksuaalisesti Pattayalla.

Rouva Yanawat “Pearja” Charoenathipat teki ilmoituksen seksuaalisesta häirinnästä Pattayan poliisille klo 7.30 sunnuntaina 27. marraskuuta, ja todisteena oli valokuva, jossa tuntematon moottoripyörätaksin kuljettaja tarttui hänen reiteensä.

Pearja, joka asuu ja työskentelee Pattayalla laulajana yöelämän paikoissa, kertoi poliisille, että ratsastaja kuljetti häntä asunnostaan ​​Soi Paniad Changista Walking Streetille laulukeikalle. Ratsastaja yritti koko matkan ajan toistuvasti häiritä häntä seksuaalisesti koskettamalla hänen reisiään eikä pysähtynyt, vaikka Pearja kertoi jo käskeneensä häntä lopettamaan.

Pearja kertoi myös kuulleensa ratsastajan vaimean voihkimisen jatkaessaan häirintää. Saavuttuaan määränpäähänsä Pearja päätti ilmoittaa tapauksesta välittömästi Pattayan poliisille.

Polin johtaman nopean tutkimuksen jälkeen. Eversti Kunlachart Kunlachai, Pattayan poliisiaseman poliisipäällikkö, epäilty Sittisak Pholawut, 35, pidätettiin vuokrahuoneestaan ​​Banglamungissa, Chonburissa tänä aamuna 28. marraskuuta.

Sittisak nappattiin kirkkaan oranssilla moottoripyörätaksilla ja hänen sinisellä Honda Click -moottoripyörällään. Pol. Eversti Kunlachart kertoi seuranneensa epäillyn olinpaikkaa hänen rekisterinumeronsa avulla.

Pidättävät poliisit pelästyivät Sittisakia ja työnsi yhden metamfetamiinipillerin hänen suuhunsa, Kunlachart sanoi. Epäilty oli päihtynyt ja puhui epäjohdonmukaisesti, koska hän väitti tarttuneensa Pearjan reiteen estääkseen häntä putoamasta moottoripyörältä.

Epäilty jäi poliisin pidätykseen epäiltynä seksuaalisesta häirinnästä, luokan XNUMX laittomien huumausaineiden hallussapidosta ja ajamisesta huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Poliisipäällikön mukaan epäillyn joukkoliikenteen ajokortti otettaisiin myös pois.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.