Thaimaan viikko tarkastelussa: ehdotus alkoholin myyntiaikojen pidentämiseksi vastustuksessa, Thaimaan kotimaan matkustajat ovat lisääntyneet ja paljon muuta

MGR verkossa

Tässä on katsaus alkuun KANSALLINEN tarinat, jotka Pattaya News/TPN National -joukkueemme on valinnut viime viikolta, maanantaista 21. marraskuuta sunnuntaihin 27. marraskuuta. Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!

  1. Thaimaan kansanterveysministeri ja varapääministeri Anutin Charnvirakul sanoi tänään Thaimaan tiedotusvälineille, että hänen mielestään kannabista ei voida muuttaa takaisin laittomaksi huumeeksi ja että hän ei ole liian huolissaan kannabiksen vastustajien ehdotuksesta kieltää kasvi kokonaan uudelleen. .                                                                         Yli 5,000 XNUMX thaimaalaista tutkijaa on jättänyt virallisen asiakirjan osoittaakseen täyden tukensa kannabislakiluonnokselle lääketieteellisiin tarkoituksiin.
  2. Väitetty kiinalainen mafiapomo nimeltä "Tuhao" ilmoittautui Bangkokin poliisille keskiviikkona 23. marraskuuta, kun häntä syytettiin laittoman huumekaupan yhteistoiminnasta ja laittoman yökerhon toiminnasta.
  3. Thaimaan alkoholinvalvontakomitea vastustaa ehdotusta alkoholijuomien laillisen myyntiajan pidentämisestä kello 4:ään, vedoten mahdolliseen liikenneonnettomuuksien lisääntymiseen.

Tohtori Opas Karnkawinongpop, kansanterveysministeriön kansliapäällikkö, totesi, että rattijuopumuksiin liittyvien onnettomuuksien mahdollisuus voisi myös nousta yli 27 % tai 10-20 kuolonuhreja päivässä, jos alkoholin myynti sallittaisiin klo 5. Klo 4 koko yön kestäneistä poliisin tarkastuspisteistä huolimatta.

4. Thaimaan matkustajien määrä on tänä vuonna saavuttanut 200 miljoonaa viime kuusta lähtien, sanoi Thaimaan hallituksen tiedottaja.

Hallituksen tiedottaja Anucha Burapachaisri sanoi: "Thaimatkailijoiden tulot ovat 800 miljardia bahtia, mikä on myös korkeampi kuin TAT oli odottanut 656 miljardia bahtia tänä vuonna. Yhä useammat thaimaalaiset ovat matkustaneet maassa erityisesti perhematkoille ja seminaareille.

5. Venäläiset turistit vierailevat Pattayalla nyt päivittäin, sillä suorat lennot ovat saapuneet U-Tapaon lentokentälle ensimmäistä kertaa sitten ennen Covid-19-pandemiaa.

Azur-lentoyhtiön ensimmäisellä suoralla lennolla Tolmachevosta oli 236 matkustajaa.

Ja siinä kaikki tälle viikolle. Kiitos kuten aina, että luit Pattaya News / TPN News!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.