Pattayan kaupungin viranomaiset sanovat, että ilotulitusfestivaali keräsi 400,000 XNUMX kävijää ja lupaavat ratkaista yleisöongelmat tulevia tapahtumia, kuten uudenvuoden lähtölaskentaa varten.

Pattaya, Thaimaa-

Pattayan kaupungin pormestarin Poramese Ngampichesin PR-sivu ilmoitti tänään, 28. marraskuuta 2022, että kaupunki teki paljon odotettua enemmän kävijöitä Pattayan kansainvälisen ilotulitusfestivaalin osalta.

Itse asiassa kaupunginjohtajan sivun mukaan kaupunki murskasi täysin ennen tapahtumaa suunnittelemansa arviolta 100,000 400,000 kävijää noin XNUMX XNUMX kotimaisella ja kansainvälisellä kävijällä!

Se, kuinka tämä luku saavutettiin tai taulukoitiin, ei ollut heti selvää tai annettu, TPN-media huomauttaa. Kuitenkin, koska laajat raportit tuntikausia kestävistä liikenneruuhkista ja rannasta lähes läpikäymättömästä ajoittain jalankulkujen takia, monet asukkaat verkossa sanoivat, että se oli vilkkain, mitä he ovat koskaan nähneet Pattayassa, mahdollisesti Songkranin ja uudenvuoden juhlia lukuun ottamatta.

Ongelmaa ei auttanut Pattaya Second Roadin pitkäaikainen rakentaminen, joka vähensi käytettävissä olevien kaistan määrää, samoin kuin muut alueet, kuten Threpprasit.

Pormestarin sosiaalisen median tilit lupasivat kuunnella valituksia ja huolenaiheita mukauttaakseen ja mukauttaakseen suunnitelmia tulevia suuria tapahtumia varten, erityisesti Pattayan kolmipäiväistä uudenvuoden lähtölaskentaa ensi kuun lopussa.

Rakennushankkeita ei odoteta valmistuvan uuteen vuoteen mennessä, mutta kaupungin tavoitteena on saada useimmat suuret tietyöt valmiiksi ennen Songkrania huhtikuussa 2023, jonka odotetaan olevan ensimmäinen täysi vesifestivaali neljään vuoteen vuoden 2019 jälkeen ja joidenkin arvioiden perusteella. voisi tuoda miljoona ihmistä Pattayalle massiiviselle Wan Lai -festivaalille 19. huhtikuuta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/