Vastasyntynyt vauva selvisi ihmeen kaupalla sen jälkeen, kun teini-ikäinen äiti hylkäsi sen Pattayalla

Pattaya -

Vastasyntynyt vauva löydettiin elävänä ja pelastettiin jätekasasta Pattayasta, kun teini-ikäinen äiti oli hylännyt sen.

Vauvan löysi 54-vuotias laupias samarialainen, herra Surachai Kaewpha, kello 6 aamulla tänään, 27. marraskuuta. Surachai kertoi The Pattaya Newsille, että hän kuuli vaimean huudon tienvarsijätekasosta ja päätti kirata kasaa, kunnes löysi vauvan muovipussin sisällä.

Tapahtumapaikka oli Soi Phothisan 1/1 Nakluan osa-alueella Banglamungissa Chonburissa.

Joukko katsojia lähti kotoaan katsomaan vastasyntynyttä vauvaa, väitettäen arvostelevan sen huolimatonta äitiä. Sawang Boriboonin pelastajien mukaan vauva oli miespuolinen ja kääritty veriseen pehmopaperiin. Hänet kuljetettiin turvallisesti Banglamungin sairaalaan lääkintähenkilöstön hoidettavaksi.

Yksi pelastajista, Mr. Thanapong Okun, kertoi Pattaya Newsille, että hän sai raportin noin 17-vuotiaasta loukkaantuneesta teini-ikäisestä tuntia ennen vauvan löytymistä. Teini-ikäisen kerrottiin vuotavan runsaasti verta ja jättäen verijäljen vuokra-asuntonsa portaisiin ja lattiaan.

Tuntematon teini kuljetettiin paikalliseen sairaalaan. Thanapong sanoi, että teini kertoi hänelle, että hänellä oli vasta kuukautisia. CCTV-materiaali kuitenkin osoitti, että teini-ikäisellä oli muovikassi, kun hän poistui kerrostalostaan ​​ja palasi takaisin ilman sitä.

Pol. Pattayan poliisiaseman tutkintaupseeri everstiluutnantti Nattawat Ploenchit sanoi, että vauva painoi 3.7 kiloa ja oli hyvässä kunnossa. Hän sai tarvittavaa hoitoa Banglamungin sairaalassa. Poliisi kuulusteli videossa esiintyvää naista myöhemmin selvittääkseen, oliko hän äiti.

Lehdistöaikaan mennessä epäiltyä äitiä ei ollut löydetty.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.