Katsaus tulevaan viikkoon Thaimaan uutisissa: Hyväksyykö Thaimaan hallitus klo 4 sulkemiset matkailualueilla?

Thaimaa-

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa keskustelemme tulevasta Thaimaan uutisista ja kuumimmista uutisista lukijoillemme.

Tällä viikolla, 27. marraskuuta - 3. joulukuuta, tärkein tarinamme on laajalti odotettu ehdotus Thaimaan hallitukselle, joka koskee yöelämän sulkemisen laillista laajentamista matkailualueilla, kuten Pattaya ja Phuket.

Pienen sivuhuomautuksena niille, jotka etsivät tekemistä ensi viikonloppuna Pattayassa, on odotettu Subie Fest Bali Hai Pierillä klo 3 alkaen lauantaina 3. joulukuuta. Napauta tai napsauta tätä saadaksesi lisätietoja siitä.

Suurin seurattava tarina on kuitenkin epäilemättä Thaimaan hallituksen kokous tiistaina 29. marraskuuta. Säännöllisten keskustelujen ja tapaamisten joukossa sosiaalisen median huomion saanut ehdotus on pidentää yöelämän laillisia sulkemisaikoja viihdematkailualueilla, kuten Phuketissa ja Pattayassa.

Ehdotuksen esitti Thaimaan matkailuviranomainen ja tukijat ja voit lukea siitä napsauttamalla tai napauttamalla tätä.

Kaikki eivät kuitenkaan halua pitää juhlaa myöhässä. Useat oppositioryhmät ja tunnetut lääkärit ovat ilmaisseet vastustavansa ehdotusta voimakkaasti, kuten näet napauttamalla tätä.

Thaimaan hallitus, jonka puheenjohtajana toimii pääministeri Prayut Chan-O-Cha, tekee päätöksen tiistaina. Ei ole takeita siitä, että ehdotus hyväksytään, mutta monet lukijamme ovat ilmaisseet vihansa tiukoista sulkemisajoista erityisesti nykyisen MM-kisan ja sesongin aikana.

TPN-media pitää sinut ajan tasalla tästä tarinasta koko viikon ajan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/