Pattayan kansainvälinen ilotulitusfestivaali päättyy, kun järjestäjät sanovat, että se oli valtava menestys

Pattaya -

Pattayan kansainvälinen ilotulitusfestivaali 2022 päättyi onnistuneesti eilen 26. marraskuuta kerättyään yli 100,000 XNUMX katsojaa ulkomailta ja Thaimaasta.

Kaksipäiväinen festivaali, jossa oli pitkä rivi katuruokakojuja ja näyttäviä ilotulitusnäytöksiä neljästä maasta – Kanadasta, Filippiineiltä, ​​Belgiasta ja Malesiasta – päättyi eilen valtavasti merenrantalomakaupunki Pattayalle.

Perustuen rannan ilotulitteiden katselualueen ja merenrantamarkkinoiden ostajien tilan määrään, festivaali oli saavuttanut tavoitteensa tuoda turisteja takaisin Pattayan talouden elvyttämiseksi, sanoi Pattayan pormestari Poramase Ngampiches.

Pattayan kansainvälinen ilotulitusfestivaali 2022 sai viime vuonna palkintoja yhdysvaltalaiselta International Festival and Events Associationilta (IFEA), mikä teki festivaalista ja Pattayasta entistä tunnetumman maailmanlaajuisesti.

Huomattavista liikenneruuhkaista huolimatta festivaalin aikana ei raportoitu ei-toivotuista tapahtumista. Pattayan ilotulitusfestivaali tulee takaisin ensi vuonna, ja sen odotetaan olevan vieläkin suurempi, sanoi Pattayan pormestari.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.