Pyydä tuhansia potentiaalisia paikallisia asiakkaita ja asukkaita näkemään SINUN myytävänä tai vuokrattavana kiinteistösi, voit listata kanssamme TPN Propertyssä!

Haluatko myydä tai vuokrata kiinteistön Pattayassa, Banglamungissa tai Chonburin alueella ja tavoittaa tuhansia paikallisia entisiä matkailijoita, turisteja ja asukkaita thain, englannin ja 16 muun kielellä?

TPN Media ja omaisuus voi auttaa sinua tässä kiinteistöportaalimme avulla ja osio mediasivustojemme kautta. Ymmärrämme, kuinka vaikeaa voi olla saada kiinteistösi huomatuksi näin kilpailluilla markkinoilla, mutta Pattayan alueen suurin yhdistetty digitaalinen päivittäinen lukijamäärä englanniksi ja thaiksi, voimme varmistaa, että kiinteistösi löydetään ja katsotaan. Useilla eri tavoilla tavoittaa lukijamme kuten kiinteistöportaali, artikkeleita, sosiaalisen median julkaisuja, TikTok- ja YouTube-videoita, päivittäistä uutiskirjettä, hälytysjärjestelmiä, useita kieliä ja paljon muuta voimme varmistaa, että todelliset paikalliset ja paikallisiksi asukkaiksi ryhtymisestä kiinnostuneet näkevät SINUN omaisuutta.

Kiinnostunut? Soita 088-9272454 (Dun) tai lisää linjatunnus: punnipa29 tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com.

Älä odota, vaan hanki kiinteistösi katsottavaksi, löydettäväksi ja myydyksi jo tänään!
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/