Väitetty kiinalainen "mafian" pomo antautuu Bangkokin poliisille, kiistää kaikki syytökset

KUVA: Bangkok Post

Kansallinen -

Väitetty kiinalainen mafiapomo nimeltä "Tuhao" ilmoittautui Bangkokin poliisille keskiviikkona 23. marraskuuta, kun häntä syytettiin laittoman huumekaupan yhteistoiminnasta ja laittoman yökerhon toiminnasta.

Poliisi paljasti epäillyn todellisen henkilöllisyyden Chaiyanat Kornchayanantina, josta tuli useita vuosia sitten thaimaalainen, mutta joka on alun perin kiinalainen. Hän raportoi apulaispoliisipäällikkö Pol. Kenraali Surachate "Big Joke" Hakparn Thaimaan kuninkaallisessa poliisin urheiluseurassa Bangkokissa eilen sen jälkeen, kun Bangkokin eteläinen rikostuomioistuin antoi hänestä pidätysmääräyksen väitetystä salaisesta yhteistyöstä laittomassa huumekaupassa ja psykotrooppisen aineen hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Keskiviikkoaamuna poliisit etsivät kahta paikkaa, joiden epäillään olevan Chaiyanatin piilopaikkoja, ja löysivät vain hänen thaimaalaisen vaimonsa, joka osoittautui poliisieverstiksi. Vaimo oli yhteistyöhaluinen ja puhui Chaiyanatin antautumaan Big Jokelle samana päivänä.

Big Joke vahvisti, että Chaiyanatin vaimo oli ulkoasioiden alaosaston poliisi eversti ja entisen kansallisen poliisipäällikön ja varapääministerin veljentytär. Big Joke salasi hänen nimensä lehdistöstä tutkinnan ajaksi.

Chaiyanat eli Tuhao väitti vuokraaneen rakennuksen, jossa sijaitsi surullisen kuuluisa kiinalainen yökerho, Jinling, josta poliisi löysi viime kuussa kiinalaisia ​​turisteja, jotka vievät laittomia huumeita sisältä. Hän kuitenkin kiisti kaikki syytökset, kieltäytyi haastatteluista ja sanoi varaavansa puolustuksen tuomioistuimelle.

Bangkokin poliisi aikoo pyytää Bangkokin eteläisen rikostuomioistuimen hyväksyntää epäillyn pidättämiseksi ja takuiden vastustamiseksi. Big Joke totesi, että hän tarvitsi kolme viikkoa tutkiakseen monimutkaisen tapauksen kunnolla.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.