Tarvitsetko matka- tai sairausvakuutuksen seuraavaa Thaimaan-matkaasi varten? Tässä on loistava vaihtoehto!

Pattaya Thaimaa - 26. heinäkuuta 2019 Kaunis maisema ja kaupunkikuva Pattayan kaupungista Thaimaassa

Thaimaa-

Meiltä kysytään säännöllisesti Thaimaan vakuutusvaatimuksista, ja sen seurauksena meillä, lukijoillamme, on mahdollisuus käydä läpi.

Masii Group/Thai Viwat Insurance tarjoaa edulliset, kattavat matka- ja sairausvakuutukset (mukaan lukien Covid tarvittaessa) lukijoillemme, niille, jotka tarvitsevat sitä mahdolliselle tulevalle Thaimaan matkalle.

Heillä on myös vakuutusvaihtoehtoja niille maassa oleville, joilla on tällä hetkellä säännölliset vakuutussuunnitelmat.

  Jos suunnittelet matkaa ja/tai tarvitset edelleen vakuutuksen ja haluat lisätietoja, klikkaa tätä tekstiä tästä vieraillaksesi Masiissa.

TAI klikkaa tästä saadaksesi suora linkki: https://www.tuneprotect.co.th/en/portal/travel-insurance/ONTALN/LTRQZ9E368QW66KWBGCW6JH2NADQBYFQBJDVZJESBJKMA8TWQDMXNGSZ7UUQXH9244UQ

TAI voimme ottaa sinuun yhteyttä! Jos et ole varma, kelpaatko ota meihin yhteyttä suoraan alla olevan lomakkeen kautta.

Joitakin perustietoja joistakin saatavilla olevista tarjouksista löytyy myös tästä alla olevasta PDF-tiedostosta, vaikka PALJON muuta on saatavilla nettisivuilta, jos napsautat tästä TÄSTÄ:

VSafe_COVID_EN_v2 (1)

Vastuuvapauslauseke: Masii/Thai Viwat Insurance on TPN Nationalista erillinen yhteisö, joka ei omista tai hallinnoi niitä, ja heidän suunnitelmiaan koskevat kysymykset tai huolenaiheet tulee osoittaa heille, ei TPN-medialle. Napsauttamalla yllä olevaa linkkiä siirryt kolmannen osapuolen verkkosivustolle. TPN National pysyy puolueettomana ja neutraalina lukijoiden ostoihin ja päätöksiin liittyvien tärkeiden päätösten suhteen ja esittää tämän suunnitelman yksinkertaisesti vaihtoehtona lukijoillemme.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/