Päivittäiset suorat lennot Venäjältä U-Tapaon lentokentälle Pattayan lähellä alkavat tänä viikonloppuna, Pattayan pormestari toivottaa enemmän venäläisiä turisteja tervetulleeksi

Pattaya, Thaimaa -

Ensimmäistä kertaa ennen Covid-19-pandemiaa lennot suoraan Moskovasta U-Tapaon lentokentälle lähellä Pattayaa jatkuvat lauantaina 26. marraskuuta.

Pattayan pormestarin Poramese Ngampichesin mukaan viranomaiset suhtautuvat tähän myönteisesti ja venäläisten matkailijoiden määrän odotetaan lisääntyvän merkittävästi paikallisesti. Paikallisten suorien lentojen uudelleenkäynnistystä Venäjältä johtaa viikonloppuna U-Tapaolle saapuva ZF2847.

Venäläiset turistit ovat nousseet Phuketin ykkösmatkailijaksi siellä viranomaisten mukaan suorilla päivittäisillä lennoilla. Pattaya on nähnyt paljon enemmän venäläisiä vierailijoita viime viikkoina, mutta intialaiset turistit ovat edelleen ykkönen paikallisesti.

Poramesen mukaan tämän pitäisi auttaa paikallista taloutta ja yrityksiä tuomaan lisää turisteja suoraan Venäjältä Pattayalle.

Pattaya News huomauttaa kuitenkin, että jotkut online-kriitikot ovat väittäneet, että monet Venäjältä saapuvista eivät ole turisteja, vaan nuoria venäläisiä, joilla on tiukat budjetit, jotka yrittävät välttää asevelvollisuutta meneillään olevassa Ukrainan hyökkäyksessä.

Thaimaa on virallisesti neutraali Venäjän ja Ukrainan välisen sodan suhteen, eikä toisin kuin monet muut maat ole rajoittanut Venäjän kansalaisten matkustamista.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/