Mercedes-Benz syttyi tuleen törmättyäsi sähköpylvääseen Chonburissa, kuljettaja selvisi hengissä

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Sattahip, Chonburi -

Thaimaalaisen naisen kuljettama Mercedes-Benz-sedan syttyi tuleen törmättyään sähköpylvääseen viime yönä 23. marraskuuta.

Plu Ta Luangin palomiehet ja pelastajat ryntäsivät sammuttamaan tulipaloa, joka nielaisi punaisen Mercedes-Benz-sedanin hylyn Naphaphan Land Villagen sisäänkäynnillä Sukhumvit Roadilla Rayongin maakuntaan saapuvan tien.

Kylä sijaitsi Sattahipin Plu Ta Luangin osa-alueella Chonburissa.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Thaimaalainen kuljettaja, neiti Jidapha Rungruangkon, 39, pelastettiin palavasta autostaan ​​ajoissa, ja hän sai ei-henkeävaarallisia rintavammoja. Palokunta sai palon sammumaan 30 minuutissa. Pelastajien mukaan kukaan muu kuin Jidapha ei loukkaantunut.

Nimeämätön silminnäkijä kertoi paikalliselle medialle, että he näkivät Jidaphan ajavan sateessa ennen kuin tämä menetti sedanin hallinnan, alkoi pyöriä ja törmäsi sitten sähköpylvääseen aiheuttaen hänen sedanin palamisen.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Onnettomuuteen reagoinut Plu Ta Luangin poliisi piti onnettomuuden syynä alun perin märkää tietä ja ylinopeutta. Poliisi sanoi kuitenkin keräävänsä lisää todisteita ja pyytävänsä loukkaantuneelta naiselta lisätietoja, kun tämä toipuu.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.