Koditon mies auttoi sen jälkeen, kun hänet löydettiin kävelevän alasti Pattaya Beachillä pyörryksissään

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pattaya -

Pattayan poliisi otti kiinni ja auttoi tuntemattoman kodittoman miehen, joka oli aiheuttanut huolen rannalle kävijöille paljaalla ruumiillaan.

Vaatteeton 30-40-vuotias mies havaittiin Pattaya Beachillä Soi 12:n edustalla viime yönä 23. marraskuuta. Huolestuneet rannalla kävijät soittivat Pattayan poliisille tarkistaakseen hänet, koska hän vaikutti eksyksiltä, ​​hämmentyneeltä ja hämmentyneeltä ja tarvitsi apua.

Poliisit saapuivat paikalle ja antoivat asunnottomalle miehelle vaatteita, ruokaa ja vettä. Aterian päätyttyä mies vietiin kodittomien keskukseen. Hän ei antanut minkäänlaista henkilöllisyyttä eikä vastannut kysymyksiin. Mies ei myöskään ollut aggressiivinen ja hyvin rauhallinen, mutta irrallinen.

Poliisi päätti olla nostamatta miestä syytteeseen mistään rikoksesta, koska he uskoivat hänen sairastavan mielenterveysongelmia ja tarvitsevan sen sijaan apua.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.