Katukoirat vangittiin ja siirrettiin turvakodille väitettyjen autojen vahingoittamisen jälkeen Chonburissa

KUVA: ข่าวคนชล

Sattahip, Chonburi -

Kymmeniä katukoiria, jotka asuivat parkkipaikalla Chonburin Sattahipin alueella, nukutettiin ja vietiin koiratarhaan, kun heidän kerrottiin aiheuttaneen pahaa kissoja jahtaaessaan.

Koirat (9 urosta ja 3 narttua) otettiin kiinni keskiviikkona 23. marraskuuta seuraten CCTV-kuvaa, jossa he jahtaavat 4-5 kissaa Sattahipin tuoremarkkinoiden parkkipaikalle pysäköityjen ajoneuvojen ympärillä.

Tuhmakoirien nähtiin selvästi purevan ja raapivan ajoneuvoja, kun he yrittivät hyökätä ketterämpien vihollistensa kimppuun.

KUVA: ข่าวคนชล

Operaatiota johti Torsak Trakulthongchai, Sattahipin apulaispormestari. Kaikki kaksitoista kiinni otettua koiraa vahvistettiin kulkukoiriksi, Torsak sanoi, ja ne saattavat olla ihmisille vihamielisiä, joten ne poistettaisiin kadulta ja vietiin Sattahipin laivaston kulkukoirien hoitokeskukseen.

Apulaiskaupunginjohtaja sanoi, että hän rokottaa mahdollisimman monta kulkukoiria raivotautia vastaan ​​ja steriloi ne, jotta ne eivät vahingoittaisi ihmisiä.

KUVA: ข่าวคนชล

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.