24-vuotiaan ruuanjakelun kuljettajan kerrottiin murskautuneen kuoliaaksi kuorma-autolla Chonburissa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Mueangin alue, Chonburi -

24-vuotias ruokakuljettaja menehtyi hirvittävässä törmäyksessä kuorma-auton kanssa keskiviikkona marraskuussamarraskuuta 23.

Onnettomuus tapahtui Bangkok Komatsu Companyn edessä Khlong Tamrun kaupunginosassa Chonburin Mueangin alueella.

Chonburin pelastajat reagoivat onnettomuuteen puolen päivän aikoihin saatuaan puhelun uhrin työtovereilta. Uhri, joka tunnetaan nimellä Mr. Tawan Pinsuwan, 24, makasi elottomana tiellä ja hänellä oli vakavia päävammoja. Pelastajat julistivat hänet kuolleeksi tapahtumapaikalla ennen kuin hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Tawanin ystävät kertoivat Mueangin poliisille, että Tawan joutui kuorma-auton alle ajaessaan moottoripyörällään tiellä. Kuorma-autonkuljettaja Arun Jokkratok, 38, odotti tapahtumapaikalla lausunnon antamista.

Arun väitti kuitenkin poliisille, että hän ei osunut Tawaniin eikä ajanut hänen päälleen, vaikka uhrin kerrottiin käyttäneen moottoripyöräkypärää, joka pelastajien mukaan oli murskattu ennen heidän saapumistaan.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Arun väitti, että toinen ajoneuvo ajoi uhrin yli ja tappoi tämän ja pakeni sitten paikalta.

Mueangin poliisi tutki CCTV-materiaalia löytääkseen tarkan ajoneuvon, joka osui ja murskasi uhrin.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.