Yli 5,000 XNUMX thaimaalaista tutkijaa toimittaa virallisen asiakirjan Thaimaan hallitukselle osoittaakseen tukevansa kannabislakiluonnoksen hyväksymistä

Thaimaa-

Yli 5,000 XNUMX thaimaalaista tutkijaa on jättänyt virallisen asiakirjan osoittaakseen täyden tukensa kannabislakiluonnokselle lääketieteellisiin tarkoituksiin.

Thaimaan tutkijoiden yhdistyksen (ART) puheenjohtaja Pipat Nontanathorn on jättänyt Thaimaan kansanterveysministerille ja varapääministeri Anutin Charnvirakulille asiakirjan, jossa on yli 5,000 XNUMX kannattajan allekirjoituksia.

Mr. Pipat sanoi: "Pyydämme Thaimaan hallitusta jättämään syrjään erimielisyytensä ja hyväksymään kannabislakiluonnoksen sen käytön tukemiseksi lääketieteellisistä syistä. Jos kannabis muutetaan takaisin laittomaksi huumeeksi, se aiheuttaa merkittäviä kielteisiä vaikutuksia ja menettää mahdollisuuden edistyä ja kehittää maata. Yhdistys on tehnyt huomattavan määrän tutkimuksia, jotka osoittavat lääketieteellisiin tarkoituksiin ja perinteisenä yrttinä käytettävän kannabiksen positiiviset hyödyt paikallisille yhteisöille.

Herra Anutin sanoi: "Olemme iloisia, että yhdistys on tukenut kannabislakia. Kansanterveysvirasto on vahvistanut, että kannabiksella on positiivisia etuja, jos sitä käytetään oikein erityisesti lääketieteen, terveyden ja talouden kannalta.

”Kannabiskasveja ei ole listattu huumeiksi. Huumausaineeksi katsotaan vain sellaiset kannabisuutteet, joissa on THC-ainetta (tetrahydrokannabinolia) enemmän kuin 0.2. Viimeinen virallinen vaihe julkaistaan ​​Royal Gazettessa. Kannabista ei palauteta laittomaksi huumeeksi. Kukkien myyntiä koskevia sääntöjä tiukennetaan, mutta emme kiellä kannabista uudelleen." Herra Anutin selitti.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt The Pattaya Newsin kanssa kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Pattayan, Chonburin ja Phuketin paikallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.