Thaimaalainen mies murskaantuu muunneltuun lava-autonsa koeajon aikana Pattaya Roadilla

Pattaya -

38-vuotias thaimaalainen automekaanikko murskattiin kuoliaaksi koeajon aikana asiakkaansa muunnetulla avolava-autolla Pattayan tiellä.

Sawang Boriboon -pelastajat kutsuttiin pelastamaan uhri, herra Suthep Kotem, 38, rautatiellä Banglamungissa, Chonburissa, tiistaina 22. marraskuuta.

Suthep jäi loukkuun ja murskaantui muunnetussa, kirkkaanvihreässä lava-autossa, joka kaatui tienvarren nurmikkoon sivuttain. Hänen ystävänsä yrittivät työntää kuorma-autoa takaisin pystyasentoon vapauttaakseen hänet pelastajien saapuessa kello 7.30.

Pelastajat pystyivät vihdoin vapauttamaan Suthepin ja yrittivät elvyttää häntä samalla kun hänet kiidätettiin Pattayan sairaalaan. Mies kuitenkin kuoli vammoihinsa myöhemmin sairaalassa.

Suthepin nimettömät ystävät kertoivat Pattaya Newsille, että Suthep oli automekaanikko ja koeajo asiakkaansa muunneltua lava-autoa. Ystävät jatkoivat Suthep oli juuri ajanut ulos autotallistaan ​​vain 200 metriä, kun toinen lava-auto katkaisi hänet, mikä sai hänen ajoneuvonsa pyörimään ja laskeutumaan kuljettajan puolelle murskaamalla hänen ruumiinsa.

Uhrin ruumis oli paikallisessa sairaalassa. Pattayan poliisi etsi toisen lava-auton kuljettajaa, joka oli osallisena uhrin kuolemassa.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.