Huumeiden salakuljettajat pidätettiin Kamphaeng Phetissä 1.6 miljoonalla metam-pillereillä

Kansallinen -

Huumeiden tukahduttamisviranomaiset pidättivät viisi huumeiden salakuljettajaa, jotka yrittivät kuljettaa Chiang Rain maakunnasta Bangkokiin suuren 1.6 miljoonan metamfetamiinipillerilastin tänään 23. marraskuuta.

Pol. Kenraali Chinnapat Sarasin ilmoitti pidättäneensä viisi huumeiden salakuljettajaa, mukaan lukien Netiphong Saeyang, 22, herra Noppadech Saesong, 28, hra Ekapop Sae-her, 35, herra Chakkrit Suayrak, 53, ja herra Chakkrit saatuaan heidät kiinni klo. huoltoasema Kamphaeng Phetin maakunnassa.

Kolme ensimmäistä epäiltyä kuuluivat Hmong Hill -heimoon Takin maakunnassa, kun taas kaksi viimeistä epäiltyä olivat thaimaalaisia.

Epäillyt pidätettiin heidän yrittäessään toimittaa harmaaseen Isuzu D-Max -lava-autoon ja BMW-sedaniin piilotettua 1.6 miljoonaa metamfetamiinipilleriä Chiang Rain maakunnasta Bangkokiin. Laittomat huumeet pakattiin 16 reppuun.

Yksi sedania ajanut epäilty onnistui pakenemaan, ja poliisi jahtaa häntä, Pol. Kenraali Chinnapat sanoi.

Kaikki viisi pidätettyä epäiltyä ja paennut epäilty saivat syytteet tyypin 1 laittoman huumeen laittomasta myynnistä ja levittämisestä yleisölle.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.