Pattayan poliisi tukahdutti väitettyjä transsukupuolisia seksityöntekijöitä

Pattaya -

Pattayan poliisi tarkasti Beach Roadin viime yönä 22. marraskuuta ja vei kymmeniä epäiltyjä transsukupuolisia seksityöntekijöitä poliisiasemalle henkilöllisyyden tallentamista varten mahdollisten rikosten ehkäisemiseksi matkailun sesonkiaikana.

Pattayan poliisin ja turistipoliisin yhdistelmä suoritti intensiivisen prostituutiopuhdistuksen eilen illalla Beach Roadilla nimettömien huolestuneiden kansalaisten valituksen jälkeen. Tämä tapahtuu myös ennen tämän viikonlopun erittäin odotettua Pattayan kansainvälistä ilotulitusfestivaalia, jonka odotetaan houkuttelevan yli 100,000 XNUMX kävijää.

Operaation johtajan Polin mukaan. Everstiluutnantti Pitchaya Khiaoplueng, monet henkilöt, joiden hän epäili olevan laittomia seksityöntekijöitä, poistuivat tieltä ja teeskentelivät rannalla käveleviä rantakävijöitä heti nähtyään poliisit.

Siitä huolimatta 36 väitettyä seksityöntekijää pidätettiin ja vietiin Pattayan poliisiasemalle henkilöllisyytensä kirjaamiseksi. Syynä tähän toimenpiteeseen oli todennäköisesti se, että Pattayan poliisi kävi sotaa ihottumaa vastaan pikkurikoksia epäiltyjen transsukupuolisten epäiltyjen tekemien turisteja vastaan.

Pitchaya korosti epäillyille, että he eivät voineet loikoilla rannalla ja tarjota seksipalveluita ohikulkiville ihmisille, koska se oli Thaimaan prostituutiolain vastaista ja vahingoitti Pattayan matkailukuvaa.

Kaikki epäillyt vapautettiin, ja Pattayan poliisi lupasi jatkaa prostituutiota vastaan ​​joka päivä.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.