Ulkomaalaisen miehen epäillään hakkaavan raa'asti 20-vuotiasta thaimaalaista tyttöystäväänsä Pattayalla

Pattaya -

Ulkomaalaisen miehen epäillään raa'asti hakotettaessa nuorta, 20-vuotiasta thaimaalaista tyttöystäväänsä humalassa varhain tiistaiaamuna, 22. marraskuuta, väittäen, että poliisi "mene".t selkänsä”.

Tapaus tapahtui asunnossa Eakmongkol 8 Villagessa Banglamungin Nongpruen osa-alueella Chonburissa. Sawang Boriboon -pelastajat saivat puhelun tuntemattomalta laupialta samarialaiselta auttamaan perheväkivallan uhria ja kiiruhtivat paikalle kello 4.

Uhri, rouva J (nimi salattu hänen yksityisyytensä suojelemiseksi), 20, löydettiin makaamassa maassa itkemässä kivusta talonsa etukuistilta. Pelastajat antoivat ensiapua hänen ruumiinsa ympärillä oleviin mustelmiin ja veivät hänet sairaalaan.

Sawang Boriboon -pelastajat tapasivat talossa tuntemattoman valkoihoisen ulkomaalaisen, jonka uskottiin olevan XNUMX-vuotias päihtynyt. Miehen epäillään hakkanneen nuorta naista. Hänen kerrottiin olleen aggressiivinen, kun hän huusi, mursi omaa omaisuuttaan ja julisti välinpitämättömästi englanniksi, että hän oli pelastajien mukaan poliisin tukemassa.

Jonkin ajan kuluttua ulkomaalainen mies rauhoittui ja antoi pelastustyöntekijöiden hoitaa hänen ruumiinsa naarmuja.

Naisuhri kertoi myöhemmin The Pattaya Newsille, että hän oli ulkomaalaisen tyttöystävä neljä kuukautta. Hän sanoi, että hänen poikaystävänsä, joka oli baarialalla, hakkasi häntä toistuvasti niin, ettei hän halunnut enää asua hänen kanssaan.

Uhri kertoi tavaroitaan pakkaaessaan, että hänen ja hänen poikaystävänsä välillä syttyi suullinen riita, joka laajeni myöhemmin perheväkivaltatapaukseksi. Hän lisäsi kynsiensä poikaystäväänsä itsepuolustukseksi.

Samaan aikaan ulkomaalainen mies, jonka henkilöllisyyttä salattiin lisätutkimuksia varten, ilmoitti seuraavana päivänä The Pattaya Newsille, ettei hän hyökännyt naisen kimppuun ja että tämä hyökkäsi ensin hänen kimppuunsa ja jatkoi hänen hyökkäämistä esineillä. Vioittuneen lasioven ja hänen vammansa aiheuttivat hän, kertoo ulkomaalainen mies, joka jyrkästi kiistää nostaneensa kättä häntä vastaan. Hän sanoo, että hänen toimittajille ja pelastustyöntekijöille antamansa lausunnot olivat vääriä.

Pattayan poliisi ehdotti uhria toipumaan hyvin ja tulemaan heidän luokseen, jos hän aikoi ryhtyä oikeustoimiin poikaystäväänsä vastaan. Poliisi ei heti nostanut syytteitä itse.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.