Hemmottele ylellistä ruokaa samalla kun nautit Pattaya Fireworks Festivalista Sola Lunassa

Pattaya -

Kattoravintola Sola Luna tarjoaa erikoistarjouksen ihmisille, jotka etsivät paikkaa nauttia selkeästä, yksityisestä näkymästä Pattayan kansainväliselle ilotulitusfestivaalille 2022.

  • Erikoispöytä kahdelle

Tässä kampanjassa pääset kokeilemaan Sola Lunan ainutlaatuista, herkullista settiä, joka sisältää mm.

Alkupala – Paahdettua kampasimpukkapersikkaa Yuzu Edamame -soseella

Salaatti – Tomaatti Caprese Salaatti Bocconcinin kanssa

Keitto – Paahdettua kurpitsarapubisque-keittoa.

Pasta – Linguine aglio Seafood

Pääruoka – Lohikuorrutettu yrttiparmesaani sitruunavoikastikkeella. Tai Australia naudan salottisipulia vaahtera porkkanaa punaviiniä.

Jälkiruoka - Mustikkajuustokakku

Juoma – Passion mojito

Sinun tarvitsee vain varata kaksi paikkaa etukäteen hintaan 3,600 bahtia, alkaen tästä päivästä – 24. Tämä setti sisältää ilmaiset juomat!

Tai jos haluat varata vain yhden paikan. Voit ottaa heihin yhteyttä heti soittamalla numeroihin 080-280-7009 ja 033-268-855 ja saat alennuksen nauttiaksesi samasta setistä vain 2,290 XNUMX bahtilla. Tämä koskee vain ennakkovarausta.

Sola Luna sijaitsee Grande Center Point Space Pattayan 32. kerroksessa. Tarjolla on ilmainen pysäköintimahdollisuus.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.