14-vuotias thaimaalainen/italialainen teinin väitetään varastavan moottoripyörätaksin Pattayassa

Pattaya -

14-vuotias thai-italialainen teini jäi kiinni maanantaina 21. marraskuuta yrittäessään varastaa moottoripyörätaksin Pattayassa.

Pattayan poliisi sai eilen kello 46 varkausilmoituksen uhrilta, 11-vuotiaalta moottoripyörätaksin kuljettajalta Neramit Klaiprayoonilta.

Neramit pyysi poliiseja tulemaan pidättämään nuoren epäillyn, jonka hän sai kiinni yrittäessään varastaa hänen moottoripyöränsä, joka oli pysäköity Pattaya Second Roadin tienvarteen Banglamungissa, Chonburissa.

Epäilty oli 14-vuotias thaimaalais-italialainen teini. Hänen nimensä salattiin lehdistä ikänsä vuoksi. Epäilty oksensi uupumuksesta yrittäessään paeta Neramitista epäonnistunutta. Epäilty jäi kiinni Neramitin punaisesta Honda Wave -moottoripyörästä.

Pattaya News kysyi Neramitilta tapauksesta, ja hänelle kerrottiin, että hän odotti matkustajaa Soi 13:lla, kun hän huomasi nuoren epäillyn katselevan epäluuloisesti pyöräänsä. Epäilty sitten yhtäkkiä hyppäsi pyörän selkään ja yritti ajaa pois, mutta onneksi Neramit sai hänet kiinni ajoissa.

Epäilty odotti oikeudenkäyntiä Pattayan poliisiasemalla.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.