Venäläiset turistit pakaavat tilauslentoja Pattayaan ja Phuketiin

KUVA: Prachachat

Kansalliset – Venäläiset turistit pakata tilauslentoja Pattayaan ja Phuketiin

  Venäläiset turistit täyttivät Azur Airlinen ja Ikar Airlinen lennot Pattayaan ja Phuketiin, ja Thaimaahan lentävien venäläisten matkailijoiden määrän odotetaan saavuttavan miljoona matkustajaa ensi vuonna.

Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) apulaiskuvernööri Siripakorn Cheawsamoot paljasti, että monet suuret venäläiset lentoyhtiöt ovat jatkaneet tilauslentoaan Thaimaahan, mikä johtaa venäläisten matkailijoiden määrän kasvuun Pattayan ja Phuketin kaltaisilla turistialueilla.

Matkailutunnelma kiristyy Siripakornin mukaan tämän vuoden lopulla, ja Thaimaahan suuntautuvien venäläisten matkailijoiden määrän odotetaan ensi vuonna saavuttavan Covid-19:ää edeltävän tason miljoonassa ihmisessä.

Chonburin matkailualan neuvoston puheenjohtaja Thanet Suparashasrangsi sanoi, että Pattayan matkailu hyötyy suuresti Venäjän tilauslennoista U-Tapaon kansainväliselle lentokentälle.

Hän odotti hotellien käyttöasteen nousevan 60 prosenttiin nykyisestä 40-50 prosentista.

"Azur Airline alkaa tuoda tilauslentoja 26. marraskuuta alkaen B757-yhtiöillä, joihin mahtuu noin 202 matkustajaa ja jotka lisäävät Pattayan turistien määrää merkittävästi", Thanet sanoi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.