Sattahip-tanssiryhmä "Zion Dance Crew" voitti To Be Number One -mestaruuden, joka kilpailee kansallisesti

Sattahip, Chonburi -

  Chonburin Sattahipin kaupunginosasta kotoisin oleva teini-ikäinen tanssiryhmä Zion Dance Crew nousi To Be Number One Dancercise Thailand 2023 -tanssikilpailun For Central and Eastern Thailand kärkeen.

Zion Dance Crew ovat opiskelijoita Sattahip Technical Collegesta Sattahipissa, Chonburissa. Sunnuntaina 20. marraskuuta miehistö voitti To Be Number One Dancercise -kilpailun viimeisellä kierroksella Pacific Park Sriracha -ostoskeskuksessa isännöidyssä teini-iässä.

Tämän kierroksen jälkeen Zion Dance Crew kilpailee jälleen kansallisella tasolla Bangkokissa sijaitsevassa The Mall Bangkapi -ostoskeskuksessa saadakseen mahdollisuuden saada arvostetun kuninkaallisen pokaalin Princess Ubolratana Rajakanya Siriwattana Phannawadeelta 5. helmikuuta 2023.

To Be Number One Dancercisen tavoitteena on pitää nuoret poissa huumeista sekä kannustaa heitä viettämään vapaa-aikaa liikunnan parissa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.