PÄIVITYS: väitetty humalainen burmalainen murhaaja, joka puukotti thaimaalaisen ystävänsä kuoliaaksi Pattayalla, pidätettiin

Banglamung, Chonburi -

  Väitetty humalainen burmalainen murhaaja, joka puukotti 29-vuotiaan thaimaalaisen ystävänsä kuoliaaksi Pattayassa, pidätettiin Sri Rachassa, Chonburissa väittäen, että hän riiteli ystävänsä kanssa käsipaini-ottelusta ja uskonnosta ennen murhaa.

Edellinen tarinamme:

Humalassa burmalainen mies puukotti 29-vuotiaan thaimaalaisen "ystävän" kuoliaaksi juomajuhlissa ja pakeni.

Nyt päivitykseemme: 

Banglamungin poliisipäällikkö Pol. Eversti Nawin Sinthurat ja joukko tutkintaviranomaisia ​​pidättivät burmalaisen epäillyn Somboon Areesawadin, 42, sen jälkeen, kun hän pakeni Pattayasta vanhaan työnantajansa asuinpaikkaan Chonburin Sri Rachan alueelle puukotettuaan thaimaalaisen puolisonsa kuoliaaksi varhain sunnuntaina marraskuun aamuna. 20.

Poliisi pidätti Somboonin kello 2 samana päivänä, jona tapahtuma tapahtui. Poliisi nappasi hänet, kun hän nukkui riippumatossa kanankopan vieressä Buengin osa-alueella. Polin mukaan Somboon oli thaimaalainen Yai-syntyperäinen, joka muutti Myanmarista Chiang Rain maakuntaan Thaimaassa. Eversti Nawin.

Somboonin kerrotaan tunnustaneen murhaneensa ystävänsä yhden jalan pituisella veitsellä, jonka hän antoi myöhemmin poliisille.

Hän myönsi myös väitteleneensä kuolleen thaimaalaisen ystävänsä kanssa käsipainista ja uskonnosta, mikä sai hänet puukottamaan ystäväänsä kaksi kertaa. Hänen ystävänsä pystyi estämään ensimmäisen iskun kädellä, epäilty kertoi kuitenkin, että epäilty puukotti ystäväänsä uudelleen suoraan rintaan tappaen hänet hetkessä.

"Epäilty ei osoittanut katumusta, kun hän joutui uudelleen rikokseen", sanoi Banglamungin poliisipäällikkö. "Hän sanoi anteeksi vain kerran."

Epäiltyä syytettiin henkirikoksesta. Hän oli Banglamungin poliisin huostassa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.