Thaimaan huumevalvontalautakunta keskustelee kannabiksen vastustajien ehdotuksesta kasvin kriminalisoimiseksi huomenna

Thaimaa-

  Thaimaan kansanterveysministeri ja varapääministeri Anutin Charnvirakul sanoi tänään Thaimaan tiedotusvälineille, että hänen mielestään kannabista ei voida muuttaa takaisin laittomaksi huumeeksi ja että hän ei ole liian huolissaan kannabiksen vastustajien ehdotuksesta kieltää kasvi kokonaan uudelleen. .

Edellinen tarinamme:

Varapääministeri Wissanu Krea-ngamin johtama Thaimaan huumevalvontalautakunta kokoontuu Bangkokissa tiistaina 22. marraskuuta keskustelemaan kannabiksen laillistamisen vastustajien ehdotuksista tehdä kasvista jälleen laiton huume kategoriassa 5.

Tänään (21st) Mr. Anutin, päähenkilö kannabiksen dekriminalisoinnin takana Thaimaassa kesäkuussa, paljasti lehdistölle ajatuksensa Thaimaan huumevalvontalautakunnan kokouksesta huomenna (22. marraskuuta)nd).

Herra Anutin sanoi: "Minua oikeuteen haastavat kannabislainsäädännön vastustajat tulevat käsittelemään kahta asiaa, joista ensimmäinen on ehdotus huumevalvontalautakunnalle muuttaa kannabis laittomaksi huumeeksi, mikä kriminalisoisi välittömästi hallussapidon ja myynnin. , ja viljely. Toinen numero käsittelee kansanterveyden ilmoitusta valvotuista yrteistä yleisesti ja yleisistä kasveja (kannabis) koskevista määräyksistä."

Kun Anutinilta Associated Thai Press kysyi, muuttaako huumevalvontalautakunta kannabiksen takaisin laittomaksi huumeeksi, herra Anutin sanoi: "Jos minulta kysytään, minun on sanottava, että sitä ei voida muuttaa uudelleen laittomaksi huumeeksi. Liian monet yritykset, maanviljelijät, kuluttajat, sairaanhoitajat, lääkärit ja muut luottavat kasviin terveytensä ja tulojensa vuoksi.

Kun Anutinilta kysyttiin joidenkin kannabislainsäädäntöä vastustaneiden lääkäreiden mielipiteistä, herra Anutin sanoi: "Meidän täytyy luottaa yleiseen hallitukseen ja kansanterveyspolitiikkaan. Noudatamme edelleen lakia ja kansanterveysmääräyksiä, joissa kannabiksen käyttö keskittyy lääketieteen, terveyden ja talouden tarkoituksiin. Meidän pitäisi kuunnella ja ymmärtää huolenaiheita ja erilaisia ​​mielipiteitä ja keksiä järkeviä ratkaisuja puoliväliin, mutta täydellisen kiellon ehdottaminen ja ihmisten tekeminen rikollisiksi, rikosoikeusjärjestelmän resurssien tuhlaaminen kannabiksen kulutukseen, myyntiin tai viljelyyn ei ole vastaus. tähän asiaan."

Kun Anutinilta kysyttiin Thaimaan kannabislainsäädäntöjen verkostosta, joka aikoo järjestää mielenosoituksen ja vastustaa kannabiksen kieltämistä huomenna, 20. marraskuuta, jossa Prasitthichai Nunual on edustaja, Anutin sanoi: "Älä paina liikaa paljon ja ymmärtävät kannabiksen vastustajat eivät useimmiten ymmärrä kasvia ja sen etuja. Kaikki tulee olemaan niin kuin nyt on, en aavista mitään päätöstä, joka kieltäisi kannabiksen uudelleen. Miljoonat ihmiset ovat saaneet hyviä etuja kannabispolitiikastamme, jolla he ansaitsevat rahaa ja parantavat terveyttään verrattuna niihin, joilla on kielteinen vaikutus kannabikseen.”

TPN tiedottaa kokouksesta koko päivän ajan huomenna 22.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt The Pattaya Newsin kanssa kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Pattayan, Chonburin ja Phuketin paikallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.