MM-kisat alkavat Pattayalla, kun baarien omistajilla on suuria toiveita pelien houkuttelevan lisää asiakkaita

Pattaya, Thaimaa -

Qatarin MM-kisojen ensimmäinen ilta on tullut ja mennyt, ja monet baarit Pattayassa ilmoittivat lisääntyneestä kaupasta ja kiinnostuksesta pelien vuoksi.

Eilen illalla, 20. marraskuuta, pelattiin vain yksi ottelu, Ecuador vastaan ​​isäntä Qatar, jossa Qatar hävisi 2-0. Se oli ensimmäinen kerta MM-kisojen historiassa, kun isäntämaa hävisi avausottelunsa.

Tämän vuoden pelit ovat olleet täynnä kiistoja, joista viimeisin on päätös peruuttaa alkoholin avoin myynti stadioneilla, mikä suututti monia faneja (ja Budweiserin, cupin pääsponsorin). Ecuador johti jopa me haluamme olutta -laulua pelin aikana. Kuitenkaan Pattayan baareissa ei ollut puutetta oluesta ja väkevistä alkoholijuomista, sillä asiakkaat nauttivat pelistä ja tunnelmasta.

Pattayalla on kuitenkin ollut oma kiistansa aluepoliisin kanssa lupaa jatkaa epäsuositun laillisen klo 2 sulkemisajan noudattamista baareissa ja viihdepaikoissa. Virallinen ehdotus tämän ajan pidentämisestä kello 4:ään turistialueilla esitetään Thaimaan hallitukselle 29. marraskuuta.

Tiukat sulkemisajat estävät tietysti monia pelejä, joiden on määrä alkaa klo 2:00, kuten tänä viikonloppuna odotettu USA-Englanti-ottelu. Englannista puheen ollen, heidän avausottelunsa pelataan tänä iltana Irania vastaan, mutta se pelataan klo 8, ja monet Pattayan baarit ovat täynnä ääriään myöten, sillä Pattayalla on suuri ja aktiivinen englantilainen ex-pat-yhteisö.

Lopuksi monet baarit ja tapahtumapaikat ovat laittaneet henkilökuntaa ja emännät MM-aiheisiin asuihin ja sisustaneet baarinsa houkutellakseen asiakkaita. Katse ympäri kaupunkia kupin ensimmäisenä iltana näytti osoittavan, että se saattaa vain toimia.

Napsauta tai napauta tätä nähdäksesi Thaimaan pelien, kanavien ja aikojen aikataulut.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/