Hongkongin johtaja John Lee sai positiivisen Covid-19-testin APEC-huippukokouksen jälkeen Bangkokissa

Maailman-

Hongkongin johtaja ja toimitusjohtaja John Lee, 64, sai positiivisen Covid-19-testin saapuessaan Hongkongin lentokentälle, jonne hän oli palaamassa APEC-huippukokouksesta Bangkokista.

John Leellä oli suora vuorovaikutus monien maailman johtajien kanssa, mukaan lukien istuminen Kiinan presidentin Xi Jinpengin vieressä ja vuorovaikutus Thaimaan pääministerin Prayut Chan-O-Chan kanssa.

Hongkongin hallituksen lausunnon mukaan Lee eristetään ja eristetään Hongkongin hallituksen politiikan mukaisesti ja hän työskentelee kotoa käsin ja osallistuu tarvittaessa videoneuvotteluihin.

Hongkongissa on edelleen melko tiukat Covid-protokollat, vaikkakaan eivät niin tiukat kuin lähellä Manner-Kiinaa. Kaikkien matkustajien on silti suoritettava PCR-testi saapuessaan Hongkongin lentokentälle ja noudatettava erilaisia ​​​​määräyksiä useita päiviä ennen kuin heille annetaan täysi liikkumisvapaus.

Mr. Lee oli antanut negatiivisen Covid-testin suorittaessaan päivittäisiä pikatestejä Bangkokissa APEC-konferenssissa tai Aasian ja Tyynenmeren talousyhteistyössä, ja hänen kerrottiin olevan oireeton.

Useimmat maailman johtajat eivät antaneet heti lausuntoja koronatestituloksistaan ​​​​tai siitä, aikoivatko he karanteeniin tai eristäytyä Hongkongin ilmoituksen jälkeen. Monet katseet keskittyvät erityisesti Xi Jinpengiin, jonka tiukat Covid-rajoitukset ja kontaktien eristyssäännöt ovat edelleen maailman tiukimmat.

Thaimaan pääministeri Prayut Chan-O-Cha ilmoitti, että hänellä on negatiivinen Covid-testi, mutta hän lepää varotoimenpiteestä kotona päivän

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/