Never Land -yökerho suljetaan väliaikaisesti Chonburin poliisin tarkastuksen jälkeen, Mountain B:n omistaja pyytää myötätuntoa

KUVA: NeverNeverland Bar&Bistro

Sattahip District, Chonburi -

  Never Land -yökerho, jonka kerrotaan rakennetun samalle alueelle kuin Mountain B -yökerho, jossa kymmeniä ihmisiä kuoli tulipalossa, on tällä hetkellä väliaikaisesti suljettuna Sattahipin poliisin tarkastamana sen avajaispäivänä lauantaina 19. marraskuuta.

Alue, jolla Mountain B -yökerho oli aiemmin, oli Chonburin kuvernöörin antaman viiden vuoden sulkemismääräyksen alainen Polin mukaan. Everstiluutnantti Wuttipong Somjai, Plu Ta Luangin poliisiaseman komentaja.

Poliisi tutki sekabaarin ja ravintolan Never Land omistusoikeuskirjaa selvittääkseen, onko se teknisesti samalle alueelle ja maalle laillisesti kuin Mountain B -yökerho ja rikkoiko se kuvernöörin määräystä. Neverland, joka on ulkoilmapaikka, sijaitsee lähellä purettua klubia, mutta ei tarkalleen missä se oli.

KUVA: ข่าวเมืองชล

Kuitenkin jälkeen poliisin tarkastus 19. marraskuuta, Mountain B:n omistaja Pongsiri Panprasong (tunnetaan laajalti nimellä Sia B) julkaisi Facebook-seinällään: "Olen B, Mountain B:n omistaja. Olen hyväksynyt syyllisyyteni ja olen valmis korvaamaan sen, mitä en koskaan halunnut tapahtuvan, ”

"Elämäni on pilalla", Sai B jatkoi, "käytin kaikki säästöni uhrien ja heidän perheidensä korvaamiseen, ja olen valmis myymään kaiken omaisuuteni korvauksena heille. En ole välinpitämätön tapahtuneelle"

"Minun täytyy nyt kuitenkin ansaita elantoni. Älä painosta minua ja anna uusien tapahtumapaikan ylläpitäjien (Never Landin) ansaita elantonsa, koska he eivät olleet osallisia tulipalossa tai onnettomuudessa…” Sia B päätti kiistäen verkkohuhut, että hän omisti Neverlandin.

Sia B myi ravintolansa, Mountain Bar & Bistro, joka liitettiin Mountain B -yökerhoon, Never Landin omistajalle jonkin aikaa aiemmin. Sia B tai lainvalvontaviranomaiset eivät tunnistaneet Neverlandin omistajaa.

The Never Land -yökerho ilmoitti kuitenkin sunnuntaina 20. marraskuuta Facebook-sivullaan olevansa tilapäisessä huoltosuljettuna ilmoittamatta uudelleen avaamispäivää.

Ainakin yksi tulipalosta eloonjäänyt, muusikko, julkaisi Facebookissa julkisen sosiaalisen median julkaisun, jossa hän väitti, ettei hän ollut vieläkään saanut täydellistä korvausta vammoistaan, ja kehotti poliisia olemaan sallimatta yöelämän yrityksiä avautua maassa traagisen onnettomuuden jälkeen. Monet raivoissaan verkossa kommentoijat sanoivat myös, että he katsoivat, että koko alue pitäisi puskuttaa ja muuttaa muistomerkiksi eikä käyttää enempää yöelämän kohteisiin.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.