Päihtynyt mies hyökkäsi soitettuaan toisen miehen tyttöystävälle Pattayalla

Pattaya -

Raivostuneen thaimaalaisen poikaystävän kerrotaan hyökänneen päihtyneen miehen kimppuun, koska tämä oli kutsunut tyttöystävälleen Pattayalla.

Sawang Boriboon -pelastajat auttoivat 51-vuotiasta thaimaalaista herra Nikhom Usaa, jota pahoinpideltiin Soi Ko Phai 1/1:n edessä Pattayassa, Chonburissa lauantaina 19. marraskuuta keskiyöllä.

Nikhom kärsi kasvojen mustelmia ja verenvuotoa pelastajien mukaan. Nimeämätön silminnäkijä kertoi The Pattaya Newsille, että miehen hyökkääjä oli thaimaalainen, joka suuttui sen jälkeen, kun mies soitti tai vihelsi ja antoi seksuaalisesti vihjailevan kommentin tyttöystävälleen.

Silminnäkijä kertoi, että epäilty pakeni pahoinpitelyn jälkeen. Loukkaantunut mies kieltäytyi toimittamasta sairaalaan. Oli epäselvää, tekikö hän rikosilmoituksen hyökkääjää vastaan.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.