Humalassa burmalainen mies puukotti thaimaalaista "ystävää" kuoliaaksi Pattayalla

Pattaya -

Humalassa burmalainen mies puukotti 29-vuotiaan thaimaalaisen "ystävän" kuoliaaksi juomajuhlissa ja pakeni varhain tänä aamuna.

Pol. Everstiluutnantti Manod Thipwet sai ilmoituksen murhasta työläisleirillä Banglamungissa, Chonburissa, ja hän ryntäsi paikalle Sawang Boriboon -pelastajien kanssa varhain tänään, 20. marraskuuta.

Uhri, hra Natthaphong Namkot, 29-vuotias Thaimaan kansalainen, löydettiin kuolleena veitsen ollessa juuttunut oikeaan rintaansa. Pol. Everstiluutnantti Manod kuulusteli tapauksesta silminnäkijää, 24-vuotiasta Jetsada Thepchaita, ja hänelle kerrottiin, että hänen burmalainen ystävänsä puukotti uhria, joka tunnistettiin vain M:ksi.

Jetsada sanoi, että Natthaphong, hän ja M joivat valkoviinaa, joka tunnetaan paikallisesti nimellä Lao Khao, kun Natthapong ja M alkoivat yhtäkkiä riidellä. Sitten kaksi ystävää haastoivat toisensa tappelemaan, ennen kuin M:n kerrottiin puukottavan Natthaphongia veitsellä rintaan ja pakenneen.

Väitteen luonnetta ei tehty selväksi.

Pol. Everstiluutnantti Manod tutki CCTV-materiaalia löytääkseen epäillyn.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.