Thaimaan poliisi vapautti 25 Stop-APEC-mielenosoittajaa, joista yksi joutuu leikkaukseen

KUVA: Khaosod

Kansallinen -

Thaimaan poliisi vapautti 25 Stop-APEC-mielenosoittajaa väkivaltaisten yhteenottojen jälkeen Bangkokin Din Sor Roadilla viikonloppuna. Yksi heistä joutui leikkaukseen saatuaan kuulemma ammutun silmään.

Mielenosoittajat pidätettiin sen jälkeen, kun he yrittivät marssia Queen Sirikit National Convention Centeriin, jossa APEC:n huippukokous 2022 pidettiin perjantaina ja lauantaina 18. ja 19. marraskuuta.

Yhteensä 25 mielenosoittajaa pidätettiin ja vapautettiin takuita vastaan ​​olosuhteissa keskiyön aikoihin tänään, 20. marraskuuta. Edellytykset olivat, että mielenosoittajat eivät voineet osallistua poliittiseen kokoontumiseen takuita vastaan ​​eivätkä kutsua muita kokoontumaan vahingoittamaan kansakuntaa.

KUVA: Khaosod

Yhdelle mielenosoittajalle tehtiin silmäleikkaus poliisisairaalassa, kun häntä kuulemma ammuttiin silmään. Raporttien mukaan hän todennäköisesti menettää näön toisesta silmästä.

Ms. Patsaravalee "Mind" Tanakitvibulpon, yksi Stop-APEC Ratsadon -ryhmän johtajista, sanoi, että oli menestys, että kaikki pidätetyt mielenosoittajat vapautettiin. Hän vannoi hakevansa oikeustoimia yhteenottoon ja mielenosoittajien loukkaantumiseen osallistuneita korkeita ja matala-arvoisia upseereita vastaan ​​ja lisäsi, että tukahduttaminen oli hänen mukaansa laitonta ja kansainvälisten normien vastaista.

KUVA: Khaosod

Mielenosoittajia syytettiin rikoslain 215 pykälän rikkomisesta, joka kieltää yli 10 hengen kokoontumiset väkivallanteon tai rauhan häiritsemisen tarkoituksena monien muiden rikosten ohella.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.