Pattayan poliisi tutkii Pattayan kannabiskaupassa tapahtuneesta varkaudesta

Pattaya -

Kaksi teini-ikäistä jäi kiinni CCTV-kuvalle, jotka varastivat kahdeksan marihuanaliitosta kannabisshostap Pattayassa.

Ms Pacharida Surapinit, 20, THC-kannabiskaupan työntekijä Pattaya Third Roadilla Keski-Pattayalla, kertoi Pattaya Newsille tapauksesta eilen 19. marraskuuta 2022.

Puolen yön aikoihin 18. marraskuuta kaksi ilmeistä miespuolista teini-ikäistä tuli kannabiskaupan viereiseen apteekkiin. He kulkivat jonkin aikaa kaupassa, mutta eivät ostaneet mitään. Yksi epäillyistä istui moottoripyörän selässä kannabiskaupan edessä. Toinen epäilty seisoi kannabiskaupan vieressä apteekin eteisessä.

Toinen epäilty nappasi sitten kahdeksan kannabisliikkeen edessä myytyä marihuanaliitosta, jotka maksoivat yhteensä 1,000 XNUMX bahtia, ennen kuin juoksi ja kiihtyi moottoripyörällä. Ms. Patcharida on tehnyt ilmoituksen Pattayan kaupungin poliisille CCTV-materiaalilla.

Kannabis on tällä hetkellä dekriminalisoitu Thaimaassa kesäkuusta lähtien vaikka jotkut poliitikot ovat taistelleet lujasti laitoksen kieltämiseksi uudelleen, vedoten terveyteen ja joissakin tapauksissa uskonnollisiin huolenaiheisiin mahdollisuutena listata kasvi uudelleen laittomaksi huumeeksi.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt The Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.