Yökerhossa kävijät saivat positiivisen huumetestin Pattayan viihdepaikan tukahduttamisessa, ulkomaalaisten passintarkastuksia jatketaan

Pattaya -

Neljä yökerhon kävijää sai positiivisen huumetestin Pattayan viihdekeskuksen tukahduttamisessa.

Edellinen tarinamme:

Alueen 2 poliisi käyttää seitsemää sääntöä Pattayan viihdepaikkojen siivoamiseen ja tukahduttamiseen, mukaan lukien laillisten sulkemisaikojen tiukka noudattaminen.

Eilen illalla (18. marraskuuta) yli 50 upseeria, joita johti kenraalimajuri Nantawut Suwanlaong, Chonburin provinssin poliisin virkaa tekevä päällikkö, tarkasti satunnaisesti Pattayan viihdepaikat tarkistaakseen nykyiset seitsemän pääsääntöä, jotka ovat:

  1. Alle 20-vuotiaiden käyttäjien pääsy baariin ja viihdekohteisiin ei ole sallittua.
  2. Alkoholia ei saa myydä alle 20-vuotiaille missään paikoissa, mukaan lukien ravintolat.
  3. Viihdepaikat on suljettava ja kaikki asiakkaat poissa lakisääteisten sulkemisaikojen mukaisesti, tällä hetkellä keskiyöstä klo 2:XNUMX välisenä aikana vyöhykkeestä riippuen.
  4. Alkoholin myynti laillisen ajan kuluessa on kielletty kaikissa paikoissa.
  5. Aseiden ja laittomien huumeiden pääsy viihdekohteisiin on kielletty
  6. Ihmiskaupan salliminen viihdepaikoissa on kielletty.
  7. Laittomien uhkapelien salliminen kaikissa pelipaikoissa on kielletty.

Kenraalimajuri Nantawut kertoi Pattaya Newsille, että he tarkastivat ensimmäisen kerran "New Seasonin" Pattaya Third Roadilla, jossa monet thaimaalaiset ja ulkomaalaiset juovat. Jotkut ulkomaalaisista eivät kyenneet esittämään passejaan, ja heidät vietiin Pattayan poliisiasemalle kuulusteltavaksi.

Kenraalimajuri Nantawut muistutti ulkomaisia ​​turisteja, että satunnaiset passintarkastukset olivat laillisia ja turisteilla tulisi aina olla vähintään kopio passistaan, jossa on voimassa oleva leima. Tämä johtui kampanjasta, joka keskittyi oleskeluajan ylittäneiden ulkomaalaisten etsimiseen.

Tämän jälkeen virkailija tarkasti "Panda Clubin" Pattayan kävelykadulla. Yli 200 thaimaalaista ja ulkomaalaista nautti kovaäänisestä musiikista. Huumekokeita tehtiin myös ulkomaalaisille turisteille (mikä on laillista Thaimaassa). Neljällä asiakaspalvelijalla oli virtsan huumetesti positiivinen, mutta heidän nimeään ja kansallisuuttaan ei heti julkaistu lehdistölle.

Molemmat tapahtumapaikkojen johtajat vietiin Pattayan poliisiasemalle lisälakitoimia varten, jotka koskivat laittomien huumeiden vaikutuksen alaisten asiakkaiden pääsyä tiloihinsa. Myös potilaat, jotka saivat positiivisen huumetestin, tuotiin poliisiasemalle.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt The Pattaya Newsin kanssa kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Pattayan, Chonburin ja Phuketin paikallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.