Walking Street Grandin Lux-yökerho avautuu 20. marraskuuta erikoisvierailevan Pearjan kanssa The Voice All-stars Thailandista.

Pattaya, Thaimaa-

Pattayan yöelämä on muuttumassa uudelleen, kun Pattayan sydämessä Walking Streetillä avataan Lux-yökerho ja lounge.

Täysin uusi tapahtumapaikka sijaitsee lähellä Walking Streetin Beach Roadin puolta, lähellä Old Weed Manin hoitopaikkaa ja The Stones Housea oikealla puolellasi, kun suuntaat Walking Streetiä alaspäin.

Monipuolinen musiikkivalikoima houkuttelee kansainvälistä ja kotimaista yleisöä, ja klubi esittelee innokkaasti huippuluokan sisustusta, valaistusta, ääntä ja tunnelmaa.

Klubi aukeaa sunnuntaina 20. marraskuuta, ovet aukeavat klo 7 ja avoinna myöhään. Pattayan ylellisimmäksi klubiksi kutsuttu Lux haluaa näyttää sinulle ylellisyyden ja tasokkaan kerhotoiminnan merkityksen. Luxin yhteystiedot ja VIP-pöytävaraukset löydät alla olevasta esitteestä. Varaus on erittäin suositeltavaa, koska avajaisilta tulee olemaan vilkasta!

Avajaisjuhlassa heillä on erityinen live-konsertti thaimaalaissupertähti Pearjalta, joka tunnetaan upeista esityksistään Thaimaan hitti-TV-ohjelmassa The Voice All-stars Thailand. Tarttuvista kappaleistaan ​​ja tunnusomaisista punaisista hiuksistaan ​​sekä loputtomista energiansaannistaan ​​tunnettu esitys tulee olemaan näkemättä.

Pearjan erikoisviesti alla. Lux ei malta odottaa, että näemme sinut pian, kun he määrittelevät yöelämän Pattayalla uudelleen.

Jos haluat lisätietoja Luxista, seuraa heidän Facebook-sivuaan täällä!

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/