Thaimaa esittelee taloudellisen BCG-mallin APEC-kokouksessa

Thaimaa -

Thaimaa esitteli biokierto-vihreän talouden mallin APEC-huippukokouksessa tänä aamuna (18. marraskuuta)th).

Thaimaan pääministeri Prayut Chan-o-cha on ottanut käyttöön tasapainoisen, osallistavan ja kestävän kasvun BCG-mallin (Bio-Circular-Green Economy Model) mukaisesti. Mallin tavoitteena on saada BCG:tä globalisoitumaan. Prayutin mukaan BCG-mallin tarkoituksena on tukea valmistajia ja innovaatioita talouden vauhdittamiseksi pienemmällä ympäristövaikutuksella, koska ilmastonmuutos on vaikuttanut maailmaan. Thaimaa uskoo, että BCG-malli on kansainvälinen idea, joka voidaan aloittaa Thaimaan pääkaupungissa Bangkokissa.

Lisäksi Thaimaa kannustaa APEC-huippukokousta elvyttämään ympäristöä ja elvyttämään taloutta Covid-19 -kriisin jälkeen.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollemme, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/