Mielenosoittajat ottivat yhteen mellakkapoliisin kanssa Demokratian muistomerkillä Bangkokissa

Bangkok -

  Thaimaan mellakkapoliisi ampui kumiluoteja mielenosoittajiin, kun he yrittivät rikkoa linjojaan Demokratian muistomerkillä Bangkokissa aiemmin tänään.

 Aiemmat tarinamme:

Julkiset kokoontumiset on kielletty APEC-huippukokouksen aikana kongressikeskuksessa ja 19 hotellissa Bangkokissa.

Nuorten johtama hallituksen vastainen ryhmä Ratsadon ilmoitti keskiviikkona, että he marssivat Bangkokin kaupungintalosta APEC-huippukokouspaikalle aamulla 18. marraskuuta protestoidakseen kokousta vastaan.

Nyt päivitykseen:

Klo 9 alkaen tänä aamuna (00. marraskuutath) mielenosoittajat kokoontuivat demokratian muistomerkille valmistautumassa muuttamaan APEC 2022 -huippukokousalueelle Queen Sirikit National Convention Centeriin.

Thaimaan mellakkapoliisi asettui jonoon estääkseen mielenosoittajat ennen kuin ilmoitti, että mielenosoittajat rikkovat yleiskokouslakia. Heitä pyydettiin palaamaan Lan Khon Muangiin, nimettyyn mielenosoituspaikkaan.

Mielenosoittajat yrittivät tunkeutua mellakkapoliisin linjan läpi useita kertoja, mutta tuloksetta. Kumiluoteja ammuttiin mielenosoittajien pysäyttämiseksi. On raportoitu, että ainakin kahdeksan mielenosoittajaa pidätettiin, ainakin viisi loukkaantui ja ainakin viisi mellakkapoliisia loukkaantui pelkästään tänä aamuna. Yksi Reutersin toimittaja osui sinkoutuneesta lasipullosta ja sai vakavan silmävamman.

Tämä on kehittyvä tarina.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media. 

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/