Tuntemattoman ulkomaalaisen ruumis löydettiin kellumasta Sattahipin rannalta

KUVA: Pop Phikhat Chayfang

Sattahip, Chonburi -

Tuntemattoman ulkomaalaisen ruumis löydettiin Sattahipin rannalta torstaina 17. marraskuuta.

Ruumis kuului noin 40-50-vuotiaalle, parrakkaalle valkoiselle miehelle. Sattahipin laivaston upseerit löysivät ruumiin 17. marraskuuta löydettyään sen ajelehtimasta 200 metriä Nam Sai Beachiltä Samae San Bayssa, Sattahipin alueella, Chonburissa.

Kuolleella ulkomaalaisella oli yllään musta-vihreä-sininen uimahousut ja musta reppu ilman paitaa. Repun sisältä poliisi löysi tupakka-askin, kondomeja ja noin kilon painoisen kiven. Asiakirjoja ei poliisin mukaan löytynyt.

KUVA: Pop Phikhat Chayfang

Alustava ruumiinavaus ei löytänyt haavoja tai merkkejä fyysisestä pahoinpitelystä tai murhasta. Ulkomaalaisen miehen odotettiin kuolleen useita päiviä.

Sattahip-pelastajat siirsivät ruumiin oikeuslääketieteelliseen laitokseen perusteellista ruumiinavausta varten, kun taas Sattahipin poliisi tarkasti kadonneen henkilön ilmoituksia alueella tunnistaakseen miehen.

KUVA: Pop Phikhat Chayfang

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.