Tuntemattoman ulkomaalaisen ruumis löydettiin kellumasta Sattahipin rannalta

KUVA: Pop Phikhat Chayfang

Sattahip, Chonburi -

Tuntemattoman ulkomaalaisen ruumis löydettiin Sattahipin rannalta torstaina 17. marraskuuta.

Ruumis kuului noin 40-50-vuotiaalle, parrakkaalle valkoiselle miehelle. Sattahipin laivaston upseerit löysivät ruumiin 17. marraskuuta löydettyään sen ajelehtimasta 200 metriä Nam Sai Beachiltä Samae San Bayssa, Sattahipin alueella, Chonburissa.

Kuolleella ulkomaalaisella oli yllään musta-vihreä-sininen uimahousut ja musta reppu ilman paitaa. Repun sisältä poliisi löysi tupakka-askin, kondomeja ja noin kilon painoisen kiven. Asiakirjoja ei poliisin mukaan löytynyt.

KUVA: Pop Phikhat Chayfang

Alustava ruumiinavaus ei löytänyt haavoja tai merkkejä fyysisestä pahoinpitelystä tai murhasta. Ulkomaalaisen miehen odotettiin kuolleen useita päiviä.

Sattahip-pelastajat siirsivät ruumiin oikeuslääketieteelliseen laitokseen perusteellista ruumiinavausta varten, kun taas Sattahipin poliisi tarkasti kadonneen henkilön ilmoituksia alueella tunnistaakseen miehen.

KUVA: Pop Phikhat Chayfang

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.