Pattayan kuorma-auton kuljettajaa syytetään holtittomasta ajamisesta vakavassa törmäyksessä 20-vuotiaan naismoottoripyöräilijän kanssa

Pattaya -

Pattayan poliisin mukaan 20-vuotias naismoottoripyöräilijä menetti kolme sormea ​​ja loukkaantui useita vammoja törmättyään kuorma-autoon, jonka kerrottiin poistuvan huoltoasemalta katsomatta.

Kauhea onnettomuus tapahtui keskiviikkona 17. marraskuuta huoltoaseman edessä Sukhumvit Roadilla, joka johtaa Laem Chabangiin Banglamungissa, Chonburissa.

Sawang Boriboon -pelastajat ryntäsivät auttamaan 20-vuotiasta naismoottoripyöräilijää neiti Suthida Homkajonia kello 6. Uhri löydettiin tieltä tajuttomana, ja hänen vasemman kätensä keski-, sormus- ja vaaleanpunaiset sormet oli amputoitu sekä muita lieviä vammoja.

Pattayan poliisin mukaan Suthida törmäsi musta-sinisellä Honda Wave -moottoripyörällään kuorma-autoon. Nuori uhri vietiin Banglamungin sairaalaan kiireelliseen käsihoitoon. Sawang Boriboon -pelastajat sanoivat kuitenkin, etteivät löytäneet uhrin katkaistuja sormia, eivätkä he saaneet takaisin.

Kuorma-auton kuljettaja, Narong Chusak, 47, odotti paniikissa antaakseen lausuntonsa poliisille. Hän sanoi, että hän oli juuri täyttänyt kuorma-autonsa polttoaineen ja oli poistumassa huoltoasemalta, kun nainen yhtäkkiä törmäsi häneen oikealta.

Narong myönsi, että hän ei huomannut lähestyvää naista poistuessaan huoltoasemalta. Pattayan poliisi syytti kuljettajaa huolimattomasta ajamisesta ja muiden vammojen aiheuttamisesta.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.