Koillis-Thaimaassa takavarikoitiin epäillyiltä villieläinten salakuljettajilta neljä tiikerivauvaa, joiden kustannukset ovat arviolta kaksi miljoonaa bahtia

Koillis-Thaimaa -

Mukdahanissa takavarikoitiin epäillyiltä villieläinten salakuljettajilta neljä tiikerivauvaa, jotka maksoivat arviolta kaksi miljoonaa bahtia.

Poliisin luonnonvara- ja ympäristörikosten torjuntaosaston virkamiehet kertoivat lehdistölle saaneensa vihjeen, että epäilty myi villieläimiä ja kuljetti niitä Thaimaan ja naapurimaiden välillä.

Poliisit suorittivat pistoleikkauksen ostaakseen neljä tiikerivauvaa epäillyltä, jonka nimi oli Tanat Wongsarn, 63. Tiikerivauvat maksoivat 500,000 1,500,000 bahtia kukin. Epäilty alensi summan yhteensä XNUMX XNUMX XNUMX bahtiin.

Epäilty tapasi poliisit huoltoasemalla Mukdahanissa varhain aamulla eilen (15. marraskuuta)th). Epäilty saapui neljän kahden kuukauden ikäisen tiikerivauvan kanssa. Epäilty pidätettiin ja hän myönsi ostaneensa tiikerivauvoja paikallisilta Laosista. Hänet vietiin Mueang Mukdahanin poliisiasemalle lisätoimia varten.

Tiikerivauvat vietiin turvallisesti Chulabhornin villieläinten kasvatusasemalle Si Sa Ketiin. Tiikerit on lueteltu uhanalaisena lajina ja Thaimaan suojeltuina eläiminä.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Goong on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt The Pattaya Newsin kanssa kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Pattayan, Chonburin ja Phuketin paikallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.