Kaksi Pattaya-hotellin piikaa pidätettiin, koska heidän väitetään livahtaneen turistin huoneeseen varastaakseen arvoesineitä yli viisi vuotta sitten

Pattaya

Poliisi otti kaksi Pattaya-hotellin piikaa kiinni tiistaina, kun heidän väitetään käyttäneen yleisavainkorttia päästäkseen turistin huoneeseen varastaakseen kultakoruja ja käteistä 100,000 XNUMX bahtin arvosta yli viisi vuotta sitten.

Pol. Eversti Boonlue Phadungtin pidätti 44-vuotiaan epäillyn rouva Aranyan (poliisi ei pidä sukunimeä) Pattayan provinssin tuomioistuimen 1. tammikuuta 2018 antaman pidätysmääräyksen nro 9/2018 nojalla.

Polin mukaan Aranya pidätettiin yhteisestä murtovarkaudesta ja siitä, että hän ei ilmoittanut itsestään oikeuteen. Eversti Boonlue. Hänen 36-vuotias rikoskumppaninsa Pratchalee pidätettiin myös, koska hänen epäillään olleen yhteistyössä Aranyan kanssa murron tekemiseksi. Pratchalee pidätettiin aiemmin 10. lokakuuta 2017 annetun pidätysmääräyksen nojalla.

Pidättävä upseeri kertoi, että kaksi epäiltyä työskenteli piikaina nimettömässä hotellissa Banglamungin Nakluan osa-alueella Chonburissa. Syyskuussa 2017 Aranya ja Prachalee väittivät käyttäneen hotellin yleisavainkorttia päästäkseen yhden turistin huoneeseen ja varastivat huoneesta kolmen bahtin painoisen kultakaulakorun, amuletin ja 100,000 XNUMX bahtin arvoisen käteisen.

Nimeämätön turisti meni ulos syömään aamiaista, kun epäillyt hiipivät hänen huoneeseensa, poliisi kertoi. Onneksi hotellin CCTV-kamera pystyi tallentamaan selvästi Aranyan ja Prachaleen heidän astuessaan huoneeseen.

Poliisit pidättivät Aranyan vuokrahuoneesta Ayutthayan maakunnassa, kun taas Prachalee pidätettiin Samut Prakanissa.

Epäillyt myönsivät myyneensä kultakaulakorun 60,000 XNUMX bahtilla, mutta yksi heistä kertoi pitävänsä amulettia edelleen kaulassaan.

Molemmat epäillyt on pidätetty Pattayan poliisiasemalla odottamaan oikeudenkäyntiä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.