Pattayan asukkaat vaativat lisää varoituksia ja turvallisuusstandardeja tienrakennustöissä viimeaikaisten onnettomuuksien jälkeen

Pattaya -

Iso pyöräilijä törmäsi tienkaiteeseen ja sai vakavia vammoja, minkä vuoksi jotkut paikalliset asukkaat vaativat parempia turvatoimia ja varoituskylttejä rakennusalueille.

Sawang Boriboonin pelastajiin otettiin yhteyttä liikenneonnettomuuden uhrin auttamiseksi Esson huoltoaseman edessä kello 3.30 tänä aamuna 16.

Pelastajat saapuivat paikalle Banglamungin Nakluan osa-alueella Chonburissa. Mies uhri oli noin 25-30-vuotias. Pelastajien mukaan hänen nimeään ei voitu tunnistaa.

Uhri sai useita vakavia vammoja ja hänet kuljetettiin läheiseen sairaalaan. Hänen iso pyöränsä löydettiin kadulta.

Pattayan poliisi tutkii CCTV-materiaalia selvittääkseen onnettomuuden syyn. Silminnäkijöitä ei ollut, mutta ratsastaja oli törmännyt tienkaiteeseen.

Onnettomuus on kuitenkin vain yksi Pattayan alueella viimeaikaisista onnettomuuksista, joihin liittyy tietöitä, jotka ovat täynnä erilaisia ​​tienrakennusprojekteja. Asukkaat ovat vaatineet parempaa valaistusta tietyöalueille, varoituskylttejä, esteitä ja jopa henkilökuntaa soihduttamalla ja varoituksella yöllä.

Pattayan uutiset on äskettäin kirjoittanut useista eri alueilla sattuneista onnettomuuksista ja pyytänyt lukijapalautetta TÄÄLTÄ.

Joitakin alueita, joilla on viime aikoina sattunut onnettomuuksia, joissa on ollut rakennuskaivoja, esteitä, viemäriä tai töitä ja jotka ovat herättäneet huolta paikallisilta lukijoilta, ovat Soi Buakhao 15, Threpprasit Road, Second Road Keski-Pattayalla, tiet Totuuden pyhäkön ympärillä ja Phon Prapha Nimit 13 pois Soi Siam Country Clubista.

Pattaya News huomauttaa, että jälkimmäinen on saanut jatkuvia valituksia useista ongelmista, kuten tulvista, moottoripyöräilijöiden putoamisesta rakennuskuoppiin ja äskettäin väitetystä tietyöhön liittyvästä kuolemasta.

Banglamungin johtajat ja viranomaiset ovat jatkuvasti sanoneet olevansa tietoisia ongelmista ja työskentelevänsä urakoitsijoiden ja rakennusyritysten kanssa turvallisuusstandardien parantamiseksi.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.