Voimakkaat sateet aiheuttavat tuhoa Pattayassa, vaurioittavat turistien ajoneuvoja

Pattaya -

Pattayan asukkaat ja turistit joutuivat kestämään tulvia, jotka vaurioittivat heidän omaisuuttaan ja ajoneuvojaan monilla alueilla sen jälkeen, kun rankkasade tuhosi kaupungin eilen.

Sade iski suurimmassa osassa Pattayaa kello 2:30 ja kesti yli tunnin maanantaina, Pattaya Newsin toimittajat raportoivat. Matalat alueet, kuten rautatien varrella oleva tie, Soi Khao Talo, Soi Wat Tham Samakhi ja Khao Talo Road, joutuivat tulvimaan vedenpinnan ollessa 1 cm - XNUMX m.

Rautatielle juuttunut ulkomaalaisen turistin auto oli puoliksi veden alla, mikä pakotti miesturistin pakenemaan ajoneuvostaan ​​auton ikkunan läpi. Pattayan kaupungin työntekijät auttoivat hinaamaan hänen autonsa autotalliin korjattavaksi sateen lakattua.

Myös asukkaiden omaisuus vaurioitui tulvissa. Jotkut paikalliset kertoivat The Pattaya Newsille, että tulvat olivat lähes varmoja, jos sade kesti yli tunnin tai kaksi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.