Neljä ihmistä loukkaantui vakavasti kahden ajoneuvon kolarissa Pattayan alueella, kuljettaja syyttää liukasta tietä

Chonburi -

Neljä ihmistä loukkaantui vakavasti kahden ajoneuvon kolarissa märällä Chonburi-tiellä eilen 14. marraskuuta.

Pattaya Sawang Boriboon -pelastajat ja Huai Yain poliisi pelastivat neljä uhria lava-auton hylystä, kun heidän ajoneuvonsa törmäsi sedaniin.

Uhrit joutuivat onnettomuuteen noin kello 9 Nong Ta Son Villagen sisäänkäynnillä Banglamungin Khao Mai Kaew -alueella. Neljä uhria olivat rouva Pennapha Phanwong, 33, herra Watchiraphon Srisoonthorn, 53, herra Ekarat Puangsombat, 27, ja herra Songphol Ruangwittayawut, 33. Kaikki olivat Thaimaan kansalaisia ​​ja saivat kohtalaisia ​​tai vakavia, mutta ei hengenvaarallisia vammoja. .

Uhrit kuljetettiin läheiseen sairaalaan. Kolarissa mukana ollut sedanin kuljettaja Mr. Utsa Utsaha, 41, sai vain pieniä mustelmia. Hänen musta Honda Civic -perävaununsa tuhoutui ja putosi tienvarren kasteluojaan.

Utsan lausunnon mukaan tie oli märkä, jolloin hän menetti sedanin hallinnan ja syytti tietä ajotaitoja tai ongelmia vastaan.

Poliisi kysyi 36-vuotiaalta silminnäkijältä ja autoilija Manop Totrakarnilta hänen näkemästään, ja heille kerrottiin, että Utsan kuljettama sedan ajoi suurella nopeudella. Manop kertoi, että Utsa yritti ohittaa toisen ajoneuvon ennen kuin hän menetti hallinnan, alkoi pyöriä ja törmäsi sitten lava-autoon.

Huai Yain poliisi tutkii alueen valvontakameroita. Syytteiden nostamisesta ei toistaiseksi ole tietoa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.